search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:41
MENU CLOSE

Νέα αγωγή Παυλίδου κατά Παπαγιάννη: Πάνω από 80.000 ευρώ ζητά η ηθοποιός (Video)

09.05.2023 11:54
papagiannis-paylidoy-new

Mέα μήνυση εις βάρος του Μάνου Παπαγιάννη κατέθεσε η Σοφία Παυλίδου, έναν περίπου μήνα μετά τη νίκη της στη δικαστική τους διαμάχη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», σήμερα, Τρίτη 9 Μαΐου, συνεργάτες των δικηγόρων των δύο ηθοποιών θα μεταβούν στο Πταισματοδικείο Αθηνών, προκειμένου να συζητήσουν αναφορικά με τη νέα αγωγή που η Σοφία Παυλίδου κατέθεσε τον Δεκέμβριο του 2022, ζητώντας από τον Μάνο Παπαγιάννη περισσότερες από 80.000 ευρώ για ηθική βλάβη.

Έναν μήνα πριν, τον Νοέμβριο του 2022, ο Μάνος Παπαγιάννης κρίθηκε ένοχος με ποινή φυλάκισης 4 μηνών με αναστολή.

Η καταγγελία για ξυλοδαρμό και η δικαστική διαμάχη

Υπενθυμίζεται ότι το 2018 η Σοφία Παυλίδου είχε κατηγορήσει τον Μάνο Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό, κάνοντάς του μήνυση για απλή σωματική βλάβη, έπειτα από περιστατικό που σημειώθηκε μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στην παράσταση «Πετάει – Πετάει».

Υπέρ της Σοφίας Παυλίδου κατέθεσαν ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Ρέα Τουτουντζή, η Κόνι Μεταξά και η Κάτια Νικολαΐδου, ενώ υπέρ του Μάνου Παπαγιάννη κατέθεσαν η σύζυγός του Αγγελική Δαλιάνη, ο Βασίλης Γκουρούσης, ο θεατρικός παραγωγός Δημήτρης Αγγελόπουλος κι ένας τεχνικός της παράστασης.

Σοφία Παυλίδου: «Χαίρομαι που δικαιώνομαι»

«Χαίρομαι πολύ που δικαιώνομαι μετά από 4 χρόνια. Που δεν το έβαλα κάτω. Που το δικαστήριο έκρινε ένοχο αυτό τον άνθρωπο και καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές. Παρόλο που δέχτηκα μήνυση, για να λυγίσω και να μην μιλήσω, δεν το έβαλα κάτω. Ευχαριστώ τον δικηγόρο και τους μάρτυρες που δεν λύγισαν από τις αναβολές και τις καθυστερήσεις. Η αλήθεια πάντα θα λάμπει» ήταν η δήλωση της Σοφίας Παυλίδου μετά την απόφαση του δικαστηρίου με τον Μάνο Παπαγιάννη να σχολιάζει από την πλευρά του την απόφαση ως εξής:

«Εγώ δεν έχω να πω πολλά παιδιά. Ασκήσαμε έφεση επί της απόφασης. Νιώθω ότι όλα πήγαν καλά κι όλα θα πάνε καλά, ακόμα καλύτερα δηλαδή. Και ελπίζω να είστε όλοι εδώ. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Νιώθω ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Είμαι αισιόδοξος. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Φυσικά και υπάρχει μεγάλη ζημία, επαγγελματική, οικονομική και καλλιτεχνική. Όλα θα πάνε καλά. Νιώθω χαρούμενος, είμαστε στο πλαίσιο αυτού που περιμέναμε. Στο Εφετείο θα δικαιωθούμε πανηγυρικά» 

Διαβάστε επίσης:

Ερασμία Μάνου για Βασίλη Δημάκη: «Λένε ότι έχει 44 χρόνια ποινή – Ξέρω ότι τους επόμενους μήνες θα είναι εκτός φυλακής» (Video)

Θεσσαλονίκη: Παρέλαβαν 100 κιλά κοκαΐνη από κοντέινερ στο λιμάνι – Εννέα συλλήψεις

Δρομοκαΐτειο: Ξυλοδαρμός νοσηλευτών από ασθενή και τον πατέρα του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:41