search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:12
MENU CLOSE

Ερασμία Μάνου για Βασίλη Δημάκη: «Λένε ότι έχει 44 χρόνια ποινή – Ξέρω ότι τους επόμενους μήνες θα είναι εκτός φυλακής» (Video)

09.05.2023 11:31
erasmia-manoy-new

Για το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε λίγες ημέρες πριν με τον Βασίλη Δημάκη μίλησε η Ερασμία Μάνου, τονίζοντας ότι μεταξύ άλλων η κίνηση αυτή ήταν μια μορφή στήριξης και αγάπης που έδωσε ο ένας στον άλλον.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», η κόρη της Σοφίας Βόσσου αναφέρθηκε και στην ποινή του συντρόφου της, επισημαίνοντας ότι παρά τα 44 έτη ποινή που αντιμετωπίζει, η ίδια γνωρίζει από τους δικηγόρους του ότι σε κάποιους μήνες θα είναι εκτός φυλακής, «καθώς ο σωφρονιστικός κώδικας ορίζει ότι θα πρέπει να προσμετρηθούν τα μεροκάματα με αύξηση».

«Θέλαμε να δηλώσει στήριξη ο ένας στον άλλο, αγάπη, και για αυτό έγινε. Απλώς θα μπορούμε να βρισκόμαστε μια φορά τον μήνα έτσι πιο ελεύθερα» είπε και πρόσθεσε:

«Είναι το στήριγμά μου, ο άνθρωπός που. Τόσα χρόνια δεν είχα επιλέξει ούτε να παντρευτώ ούτε τίποτα. Ήμουν τελείως αντίθετη με όλη αυτή τη διαδικασία. Θέλω να του πω ότι θέλω να είναι γρήγορα κοντά μου και να είμαστε γρήγορα μαζί».

Αναφερόμενη στην ποινή του Βασίλη Δημάκη, η Ερασμία Μάνου τόνισε: «Αυτό που ξέρω από τους δικηγόρους είναι ότι ο Βασίλης τους επόμενους μήνες θα είναι εκτός φυλακής. Βγαίνουν διάφοροι και λένε ότι έχει 44 χρόνια ποινή. Τόσο γράφει, αλλά πρακτικά δεν έχει κάνει κανένας στη ζωή του 44 χρόνια ποινή, μην λέμε και ό,τι θέλουμε. Έτσι κι αλλιώς έχει κάνει την ποινή του. Ο σωφρονιστικός κώδικας ορίζει ότι θα πρέπει να προσμετρηθούν τα μεροκάματα με αύξηση. Αυτός είναι ο αγώνας που έχουμε να δώσουμε. Έχω δει μεγάλη στήριξη από τον κόσμο».

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη στη Λάρισα: Δηλητηρίασαν με φόλες γάτες και περιστέρια

«Κλεμμένος Κέρβερος»: Γιατί πέταξαν πάνω από την Αθήνα τέσσερα γιγαντιαία μεταγωγικά αεροσκάφη (Video)

Σιδηρόδρομοι: Παραμελημένες οι γραμμές 2 μήνες μετά τα Τέμπη – Οι συρμοί χτυπούν σε κλαδια δέντρων (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:08