search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 06:25
MENU CLOSE

Ερασμία Μάνου: Υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον Βασίλη Δημάκη στις φυλακές Κορυδαλλού – Οι πρώτες δηλώσεις (Video)

05.05.2023 12:22
manoy-vossoy-new

Σύμφωνο συμβίωσης μέσα στις φυλακές του Κορυδαλλού υπέγραψαν η Ερασμία Μάνου και ο Βασίλης Δημάκης.

Το απόγευμα της Πέμπτης (4/5), η κόρη της Σοφίας Βόσσου πέρασε το κατώφλι των φυλακών, προκειμένου να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον αγαπημένο της.

Στο πλευρό της ήταν, φυσικά, η μητέρα της με τις δυο τους να κάνουν, μάλιστα, δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν στο σημείο.

«Νιώθω περίεργα… Για ποιο λόγο παντρεύεται κάποιος; Για τους λόγους που παντρεύεται κάποιος, παντρεύομαι κι εγώ. Σίγουρα παίζει ρόλο και το ότι θέλω να τον βλέπω περισσότερο» ανέφερε η Ερασμία Μάνου με τη Σοφία Βόσσου να συμπληρώνει:

«Εγώ θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουν τόσο καλά παιδιά όσο είναι ο γαμπρός και η κόρη μου».

«Είμαι πολύ συγκινημένη. Όλα καλά. Συγκινημένοι είμαστε και οι δυο. Ως διαδικασία δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Υπογράψαμε. Θα το γιορτάσουμε μάλλον με τις φίλες μου, κάτι θα κάνουμε. Με τον Βασίλη δε μπορούμε να το γιορτάσουμε, μακάρι να μπορούσαμε. Αν θέλετε να τον βγάλουμε, να τον πάμε μια βόλτα. Εμείς καθίσαμε λίγο παραπάνω μαζί. Παιδί, πρώτα ο Θεός επιθυμούμε να κάνουμε. Ελπίζουμε σε λίγους μήνες να είναι έξω» είπε η Ερασμία Μάνου αμέσως μετά το χαρμόσυνο γεγονός, δηλώνοντας τρισευτυχισμένη.

Ποιος είναι ο Βασίλης Δημάκης

Ο Βασίλης Δημάκης έχει καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 44 ετών για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία.

Το 2016 και ενώ βρισκόταν στις φυλακές Γρεβενών, αποφάσισε να πάρει το απολυτήριο λυκείου, ενώ αποφοίτησε με 19,9 ως αριστούχος. Στη συνέχεια, έδωσε πανελλαδικές εξετάσεις και πέτυχε την εισαγωγή του στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Δημάκης, αφού πέρασε στο Πανεπιστήμιο, ξεκίνησε απεργία πείνας προκειμένου να του γίνει χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών με βραχιολάκι. Η απεργία πείνας που έκανε διήρκησε 31 μέρες, ώσπου τελικά το αίτημά του έγινε δεκτό από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Στις 17.3.22 ο Βασίλης Δημάκης δεν παρουσιάστηκε στο Πανεπιστήμιο, παραβιάζοντας την εκπαιδευτική του άδεια, ενώ λίγο μετά το βραχιολάκι του σταμάτησε να δίνει σήμα στις Αρχές. Τελικά εντοπίστηκε μερικές ημέρες αργότερα σε διαμέρισμα στον Πειραιά έπειτα από έρευνα που έκανε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στις φυλακές, έχει ζητήσει να του παρέχονται μουσικά όργανα κάτι που έχει γίνει αποδεκτό ενώ τον Σεπτέμβριο έκανε αίτηση για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η τελετή του αρραβώνα του με την Ερασμία Μάνου όπως και έγινε.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Λιποθύμησε και αντί να τον βοηθήσουν, του έκλεψαν το πορτοφόλι!

Θεσσαλονίκη: Μητέρα άφησε το μωρό της στο αυτοκίνητο και… πήγε για ψώνια

Πάτρα: Εκτάκτως στο χειρουργείο ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50