Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Εσπευσμένα στο χειρουργείο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών εισήχθη την Παρασκευή (5/5) ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων, υποβλήθηκε σε επιτυχημένη εγχείρηση αφαίρεσης πέτρας από το νεφρό.
«Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, υποβλήθηκε σήμερα σε επιτυχημένη εγχείρηση αφαίρεσης πέτρας από το νεφρό, στην Ουρολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών», αναφέρει η ανακοίνωση.
«Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από τον Καθηγητή Ευάγγελο Λιάτσικο, τον οποίο ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όπως και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Κλινικής. Ο Δήμαρχος σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στα καθήκοντά του», προσθέτει.
Διαβάστε επίσης:
Αμπελόκηποι: Σύλληψη 20χρονου για τον βιασμό 19χρονης
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 5 Μαΐου
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.