search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 05:25
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Λιποθύμησε και αντί να τον βοηθήσουν, του έκλεψαν το πορτοφόλι!

05.05.2023 11:39
PLATEIA_ARISTOTELOUS

Τη λιποθυμία ενός 59χρονου την ώρα που βρισκόταν στην Πλατεία Αριστοτέλους εκμεταλλεύτηκαν δύο άνδρες και μία γυναίκα οι οποίοι, σύμφωνα με την καταγγελία του 59χρονου, του έκλεψαν το πορτοφόλι.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της αστυνομίας, οι δράστες, ηλικίας 24, 42 και 40 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν, προσπάθησαν να κάνουν ανάληψη χρηματικού ποσού με τις τραπεζικές κάρτες που περιέχονταν στο πορτοφόλι.

Οι συλλήψεις έγιναν κατά τη διάρκεια περιπολιών των αστυνομικών των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Κι άλλες συλλήψεις

Παράλληλα έγιναν ακόμη τέσσερις συλλήψεις για περιπτώσεις κλοπής και απόπειρες κλοπών, που έλαβαν χώρα σε περιοχές της Χαριλάου, του Κορδελιού, της Πυλαίας και του Ευόσμου.

Μεταξύ αυτών, συνελήφθη 48χρονος, ο οποίος εκμεταλλευόμενος τη δυνατότητα πρόσβασης που είχε σε χώρους εταιρείας, αποπειράθηκε να αφαιρέσει, από ανενεργό εργοστάσιο, κομμάτι χαλκού (60 κιλών), όμως έγινε αντιληπτός από τον φύλακα και συνελήφθη από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Μητέρα άφησε το μωρό της στο αυτοκίνητο και… πήγε για ψώνια

Θεσσαλονίκη: «Ποτάμι» από λύματα μπροστά στα δικαστήρια (photos)

Πάτρα: Εκτάκτως στο χειρουργείο ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50