search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:16
MENU CLOSE

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Είδα τη Σοφία Παυλίδου στο πάτωμα και τον Μάνο Παπαγιάννη από πάνω» (Video)

04.12.2022 13:48
kalivatsis

Για το περιστατικό βίας ανάμεσα στη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη μίλησε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Ο ηθοποιός, ο οποίος υπερασπίστηκε τη Σοφία Παπαγιάννη, περιέγραψε όσα άκουσα και όσα είδε.

«Το δικαστήριο προφανώς είδε τα στοιχεία και πήρε μία απόφαση. Ήμουν μάρτυρας αυτήκοος. Εγώ ανέβηκα ακριβώς μετά το συμβάν, είδα τη Σοφία στο πάτωμα και τον Μάνο από πάνω και έφυγε μετά. Δηλαδή να λέμε “συγγνώμη” και αρλούμπες. Αν είναι δυνατόν να γίνει σκευωρία για να παρθεί ο ρόλος ενός άλλου ηθοποιού. Ο καθένας από το μυαλό του να βγάζει ό,τι θέλει και να το κάνει στο μυαλό του και αλήθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

»Βγήκε έξω άρχισε να συζητάει με τη Σοφία, ανέβηκαν οι τόνοι, οπότε όταν η Σοφία μπήκε στο καμαρίνι της και έκλεισε την πόρτα με δύναμη εκεί εκνευρίστηκε. Πήγα γιατί η Σοφία ούρλιαζε, αυτός κοπάνησε την πόρτα και έγιναν πράγματα. Εγώ ντύθηκα και ανέβηκα να δω τι γίνεται. Ήμουν εκεί, θα έλεγα άλλα; Η Κόνι Μεταξά ήταν μπροστά, μπροστά στα μάτια της έγιναν όλα. Θα έλεγε άλλα; Ότι είχε πρόωρη τύφλωση; Δεν έχει κανένας δικαίωμα να μπαίνει στο χώρο του άλλου και να κάνει ό,τι είναι να κάνει. Δεν μπορώ να παραβιάσω το καμαρίνι», συνέχισε.

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή: «Είπε τέτοιο πράγμα η Ελένη;» – Η απάντηση στη Μενεγάκη (Video)

Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση: Γιορτάζουν τα γενέθλια της κόρης τους (Photo)

Νίκος Κοκλώνης: Η …κόρη του τού έστειλε σπιτικά μελομακάρονα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:15