search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:46
MENU CLOSE

Βασίλης Λεβέντης: «Σιχαίνομαι Μητσοτάκη και Τσίπρα» (Video)

11.05.2023 20:07
lebentes
Screenshot glomex

Άστραψε και …βρόντηξε για το debate ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης ο οποίος και εξέφρασε την δυσαρέσκειά του τόσο για τον Αλέξη Τσίπρα, όσο για την Κυριάκο Μητσοτάκη. Από το στόχαστρό του δεν γλίτωσαν οι Νίκος Ανδρουλάκης και Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο πρόεδρος της «Ένωσης Κεντρώων», Βασίλης Λεβέντης, εμφανίστηκε στο Action24 όπου και επιτέθηκε σε όλους και για…όλα. Δεν έλειψαν, μάλιστα, και οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί κατά του γραμματέα του «ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη», Γιάνη Βαρουφάκη, τον οποίο και χαρακτήρισε «τρελό» αλλά και οι αναφορές στις προσωπικές συμπάθειες και αντιπάθειες ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά «σιχαίνομαι Μητσοτάκη και Τσίπρα για τα ψέματα που λένε».

«Ο Ανδρουλάκης ήταν παιδί που διόρισε ο Σημίτης, ο πατέρας του έπαιξε ρόλο στο χρηματιστήριο με τον Σημίτη, γνωρίζουμε όλοι ποιος είναι ο Ανδρουλάκης. Ήταν πάντα ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ ο Ανδρουλάκης. Στις δημοσκοπήσεις τον προωθεί ο Μητσοτάκης για να συγκυβερνήσουν. Δεν το είδα το χθεσινό debate, γιατί εγώ σιχαίνομαι και τον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα για τα ψέματα που λένε» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Βασίλης Λεβέντης που τάχθηκε υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ευρώ, επιτέθηκε στον Γιάνη Βαρουφάκη λέγοντας με νόημα «ο Βαρουφάκης μιλάει για Δήμητρες γιατί είναι τρελός. Είναι καταρτισμένος καθηγητής, αλλά θεωρητικός, στην πράξη δεν κάνει ούτε για κλητήρας». Στην ίδια μοίρα έβαλε και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο χαρακτηρίζοντάς τον «επικίνδυνο».

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Νάντια Γιαννακοπούλου σε ρόλο… μποξέρ ξανά

Μητσοτάκης ως… Αλέφαντος στο Tik Tok: «Ντιμπέι ρε, ντιμπέι» – Βackstage video

Εκλογές 2023 – Debate: Η γκλίτσα του τσοπάνη και η Παναγία γκέισα (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:43