search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 16:44
MENU CLOSE

Μητσοτάκης ως… Αλέφαντος στο Tik Tok: «Ντιμπέι ρε, ντιμπέι» – Βackstage video

11.05.2023 11:58
mitsotakis_debate-tiktok

Τον δικό του απολογισμό του για το χθεσινό debate για τις εκλογές 2023 έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με βίντεο στο TikTok την ώρα που επέστρεφε από τα στούντιο της ΕΡΤ.

«Για όσους προτιμήσατε να δείτε μπάλα και όχι το debate, που σε έναν βαθμό σάς καταλαβαίνω, λίγες σκέψεις για τα δικά μου συμπεράσματα. Καταρχάς, προσπάθησα να απαντώ στις ερωτήσεις που μου γίνονταν, γιατί είδα διάφορους αρχηγούς οι οποίοι πετούσαν την μπάλα στην κερκίδα. Και, βέβαια, πρωτίστως να μιλήσω για το μέλλον, όχι τόσο για το παρελθόν. Αυτό που θέλετε να ακούσετε από εμάς είναι τι θέλουμε να κάνουμε στην Ελλάδα τα επόμενα τέσσερα χρόνια, πώς θα δημιουργήσουμε δουλειές, πώς θα αυξήσουμε τα εισοδήματα, πώς θα έχουμε μια καλύτερη υγεία, μια πιο ισχυρή πατρίδα. Για αυτά επιχείρησα να μιλήσω στον περιορισμένο χρόνο που είχα στη διάθεσή μου» λέει στο βίντεο ο πρωθυπουργός.

@kyriakosmitsotakis_ Ντιμπέι #kyriakosmitsotakis #debate #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Το βίντεο περιλαμβάνει και διάφορα στιγμιότυπα υπό τους ήχους του Saltine των Tigerblood, από την προετοιμασία του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος μάλιστα φαίνεται να λέει προς την κάμερα «Ντιμπέι ρε, ντιμπέι» με τον χαρακτηριστικό τρόπο του Νίκου Αλέφαντου, στιγμές από τη διαδικασία του μακιγιάζ, την είσοδο στο στούντιο της ΕΡΤ αλλά και ένα ενσταντανέ στο οποίο είναι χαμογελαστός μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα.

Το βίντεο κλείνει με τον ίδιο να λέει «καλή ξεκούραση, από αύριο πάλι στον δρόμο».

Ο πρωθυπουργός εκτός από το TikTok και την ανάρτηση στο Twitter, ανέβασε και φωτογραφίες backstage από τη χθεσινή τηλεμαχία στο προφίλ του στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:

Debate: Τσίπρας – Μητσοτάκης «γέλασαν» με απάντηση πολιτικού αρχηγού

Debate: Σχολιάστηκε η… στιλίστρια της Μάρας Ζαχαρέα

Εκλογές 2023- Debate: Η ατάκα του Δημήτρη Κουτσούμπα για τη… γραβάτα του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 16:43