search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:47
MENU CLOSE

Εκλογές 2023: Ο ΣΥΡΙΖΑ έστησε δικό του μηχανισμό συλλογής των αποτελεσμάτων

18.05.2023 13:31
ekloges_kommata_2704_1200-700_new

Τον δικό του μηχανισμό καταγραφής των εκλογικών αποτελεσμάτων έχει στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, για πρώτη φορά, σε αυτές τις εκλογές.

Στόχος να διαμορφώνει άμεσα την δική του εικόνα με ακρίβεια και να επαληθεύει παράλληλα τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών.

Ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ σε επίσημη ενημέρωση σημειώνει ότι διαθέτει εκλογικούς αντιπροσώπους σε όλα τα εκλογικά τμήματα της χώρας, δηλαδή 21.198 εκλογικά τμήματα. Από τους αντιπροσώπους τους θα συγκεντρώνει αποτελέσματα σε real time μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την έγκαιρη και έγκυρη συλλογή τους, η οποία επίσης θα επιτρέπει τη σύγκριση με τα αποτελέσματα του 2019 αλλά και με τα αποτελέσματα που δίνει το υπουργείο Εσωτερικών.

Στην επίσημη ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για πρώτη φορά, θα καλύψει με την παρουσία εκλογικών αντιπροσώπων του κόμματος, όλα τα εκλογικά τμήματα της επικράτειας. 

Ταυτόχρονα, αξιοποιώντας την τεχνολογία, δημιούργησε και ενεργοποιεί, έναν μηχανισμό συλλογής και έγκαιρης καταγραφής και επαλήθευσης των αποτελεσμάτων, από κάθε εκλογικό τμήμα σε ολόκληρη τη χώρα».

Διαβάστε επίσης:

Ραγκούσης σε Ράπτη: Διαβάσατε λόγια που ποτέ δεν είπε ο Τσίπρας, λέτε ψέματα (video)

Ανδρουλάκης: «Ο Μητσοτάκης με παρακολουθούσε γιατί δεν ήθελε να βγω πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ»

«Πόλεμος» ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ μετά τις δηλώσεις Κατρούγκαλου για τις εισφορές – «Αναδίπλωση» από τον πρώην υπουργό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:47