search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 08:01
MENU CLOSE

Ζεράρ Πικέ: Έξαλλος με τη Σακίρα για τη συμμετοχή των παιδιών τους στο νέο της βίντεο

19.05.2023 09:18
shakira

Σε δικηγόρο απευθύνθηκε ο Ζεράρ Πικέ μετά την απροσδόκητη εμφάνιση των γιων του σε βίντεο κλιπ της μητέρας τους Σακίρα χωρίς την άδειά του.

Η Σακίρα κυκλοφόρησε το καινούργιο της βίντεο για το τραγούδι «Acrostico» στο οποίο συμμετέχουν τα παιδιά της Μίλαν και Σάσα. Το βίντεο, που προφανώς γυρίστηκε στο πρώην σπίτι τους στη Βαρκελώνη πριν από τη μετακόμισή τους στο Μαϊάμι, παρουσίαζε τα παιδιά να τραγουδούν μαζί με τη μητέρα τους, ενώ τη συνόδευαν στο πιάνο.

Ωστόσο αυτή η κίνηση δεν άρεσε πολύ στον πρώην και πατέρα των παιδιών της Ζεράρ Πικέ ο οποίος απευθύνθηκε στον δικηγόρο του καθώς δεν του είχε ζητηθεί καμία άδεια για να συμμετέχουν τα παιδιά του στο βίντεο.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Lorena Vazquez, μιλώντας στην εκπομπή «Y ahora Sonsoles», ο Πικέ δεν είχε καμία προηγούμενη γνώση, άδεια ή εξουσιοδότηση για τη συμμετοχή των παιδιών του. Ακόμη και τα ίδια τα παιδιά δεν τον είχαν ενημερώσει για τη συμμετοχή τους.

«Βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Μίλησε με τον δικηγόρο του για να καθορίσει τι ενέργειες μπορούν να γίνουν», μοιράστηκε η Marisa Martin Blazquez.

Εν τω μεταξύ, πηγές από το περιβάλλον του Πικέ, με τις οποίες επικοινώνησε η εκπομπή «Ya es mediodia», δήλωσαν ότι «Αυτό θα σηματοδοτήσει ένα σημείο καμπής στη σχέση τους».

Διαβάστε επίσης:

Φεστιβάλ Καννών: Ο Χάρισον Φορντ τιμήθηκε με Χρυσό Φοίνικα – έκπληξη! (photos)

Συνελήφθη στην Ίμπιζα η κόρη του Μικ Τζάγκερ

Ροζ Πάνθηρας: Έρχεται remake με τον Έντι Μέρφι να είναι ο «Επιθεωρητής Κλουζώ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 07:54