search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:01
MENU CLOSE

Φεστιβάλ Καννών: Ο Χάρισον Φορντ τιμήθηκε με Χρυσό Φοίνικα – έκπληξη! (photos)

19.05.2023 08:47
HARRISON FORD

O Mr Indiana Jones, Χάρισον Φορντ, βρίσκεται στις Κάννες για το Φεστιβάλ και να προωθήσει την τελευταία του ταινία.

Πριν την προβολή του 5ου και τελευταίου (;) Indiana Jones μια έκπληξη περίμενε τον ηθοποιό καθώς τιμήθηκε με Χρυσό Φοίνικα για το σύνολο της καριέρας του.

«Είμαι βαθύτατα συγκινημένος από αυτήν τη διάκριση», είπε ο 80χρονος Αμερικανός ηθοποιός, χωρίς να κρύβει τη συγκίνησή του, αφού παρέλαβε το βραβείο του από τα χέρια του Τιερί Φρεμό, του γενικού διευθυντή του Φεστιβάλ.

Όταν ανακοινώθηκε ότι η πέμπτη συνέχεια της σειράς με τις περιπέτειες του ριψοκίνδυνου καθηγητή Αρχαιολογίας, η ταινία «Indiana Jones & the Dial of Destiny», επρόκειτο να παρουσιαστεί στην Κρουαζέτ, οι διοργανωτές είπαν ότι ετοίμαζαν μια «ειδική τιμητική διάκριση» για τον Χάρισον Φορντ, χωρίς άλλες λεπτομέρειες.

Ο Χάρισον Φορντ έχει ένα βαρύ βιογραφικό στις πλάτες του καθώς έχει ενσαρκώσει ρόλους όπως ο Χαν Σόλο στις ταινίες Star Wars κι έχει πρωταφωνιστήσει σε μεγάλες παραγωγές του Χόλιγουντ όπως οι ταινίες Σαμπρίνα, ο Φυγάς, Air Force One, To μυστικό της Αντελάιν, Παιχνίδια Ολέθρου κα.

Πέρσι Χρυσό Φοίνικα – έκπληξη είχε λάβει και ο Τομ Κρουζ στην παρουσίαση της ταινίας «Top Gun: Maverick» ενώ φέτος στην έναρξη του Φεστιβάλ ο 78χρονος Μάικλ Ντάγκλας, τιμήθηκε για το σύνολο της καριέρας του στην τελετή έναρξης του Φεστιβάλ, την Τρίτη.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη στην Ίμπιζα η κόρη του Μικ Τζάγκερ

Ροζ Πάνθηρας: Έρχεται remake με τον Έντι Μέρφι να είναι ο «Επιθεωρητής Κλουζώ»

Τζένη Μπότση: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός για χειρουργική επέμβαση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:59