search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 15:30
MENU CLOSE

Γιώργος Γεωργίου: Θλίψη και οδύνη στο τελευταίο αντίο – Συντετριμμένες η σύζυγος και η κόρη του (Video/Photos)

07.06.2023 12:21
kideia-georgioy-new

Θλίψη στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας και όχι μόνο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Γιώργου Γεωργίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή χθες, Δευτέρα, νικημένος από τον καρκίνο. 

Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στον Άγιο Σάββα, ενώ πριν λίγα χρόνια είχε υποβληθεί σε χειρουργείο για την καρδιά του. 

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Κοιμητήριο στου Ζωγράφου, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου. Συντετριμμένες ήταν η γυναίκα και η κόρη του, ενώ αρκετοί συνάδελφοι έδωσαν το «παρών» στην τελετή για το τελευταίο αντίο.

«Η αθλητική δημοσιογραφία έχασε έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο. Ήταν σημαντικός άνθρωπος για εμάς και σαν φίλος. Ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα από μια ασθένεια, ερχόταν κανονικά στη δουλειά του και τις τελευταίες ημέρες είχε έναν έντονο πόνο στη μέση και από εκεί ξεκίνησαν όλα» είπε, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής προσερχόμενος στην κηδεία.

«Σήμερα πενθεί η αθλητική δημοσιογραφία, αλλά και η αθλητική κοινωνία. Τον Γιώργο τον αποχαιρέτησαν όλοι γιατί είχε καταφέρει να αγγίξει και τον πιο απλό φίλαθλο. Μπορεί να ήταν απέναντί του σε πολλά, αλλά άγγιξε όλο τον κόσμο. Ξεκινώντας με το ”Καφενείο των Φιλάθλων” συνέχισε έτσι μέχρι το τέλος. Ήξερε τι έλεγε, ήξερε πολλή μπάλα, έκανε και τον προπονητή της εξέδρας μερικές φορές. Ήταν το κάτι διαφορετικό» δήλωσε από την μεριά του, ο δημοσιογράφος Γιώργος Θεοδωρακόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Λήμνος: Νεκρός εντοπίστηκε ο 69χρονος που είχε εκπέμψει SOS από ιστιοφόρο

Νέα Μάκρη: ΕΔΕ για τον θάνατο της 19χρονης εγκύου – Τι απαντά το ΕΚΑΒ (Video)

Πρ. εργαζομένων ΕΚΑΒ: Με ένα ασθενοφόρο όλα τα νησιά εκτός Μυτιλήνης και Ρόδου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 15:28