search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:23
MENU CLOSE

Αυστραλία: Καγκουρό…δέρνει Αμερικανό τουρίστα (Video)

13.06.2023 20:44
kagkouro
Screenshot Tik Tok

Ένα καγκουρό…τσακώθηκε με έναν Αμερικανό τουρίστα σε ένα πάρκο με άγρια ζώα στο Περθ της Αυστραλίας. Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου στην αρχή παίζει μαζί του και μετά τον…καταδιώκει.

Το περιστατικό ξεκίνησε με το καγκουρό να ακολουθεί μια γυναίκα και ένα παιδί στο πάρκο Cohunu Koala στη Δυτική Αυστραλία. Ο άντρας επενέβη, μπήκε ανάμεσα στο καγκουρό και τη γυναίκα – και ακολούθησε ο…τσακωμός.

O άντρας πλησίασε το ζώο όταν το καγκουρό ακολουθούσε μια γυναίκα και ένα παιδί. Στην αρχή όπως μπορεί να δει κανείς το ζωό φαίνεται να παίζει μαζί του. Aαργότερα όμως σηκώνεται στο ύψος του και αρχίζει να χτυπά τον Αμερικανό με τα μπροστινά του πόδια.

Λίγα λεπτά μετά τον την…επίθεση ένας νεαρός μπαίνει στην μέση και προσπαθεί να ηρεμήσει το κακγκουρό, με αποτέλεσμα να σταματήσει για λίγο.

Ωστόσο, η ηρεμία αυτή δεν κράτησε πολύ. Οι δύο άντρες φαίνονται να απομακρύνονται αλλά το καγκουρό φαίνεται να συνεχίζει να τους καταδιώκει.

Κάποια στιγμή, και οι δύο άντρες κρατούσαν ένα από τα μπροστινά πόδια του καγκουρό αλλά τελικά αυτό κατάφερε να τους κλωτσήσει.

Στην συνέχεια, μια γυναίκα που φαίνεται να εργάζεται στο πάρκο εμφανίστηκε και μάλωσε το καγκουρό. Το καγκουρό ηρέμησε και τελικά…εγκατέλειψε τη μάχη.

Το βίντεο κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο και συγκέντρωσε πλήθος σχολίων.

Πηγή: nypost.com

@brooke.so.hip My dad was just trying to make sure that kangaroo stopped getting frisky with that lady #kangaroo #dad #father #thatsmydad #fight #roo #wallabee #Australia #WesternAustralia #perth #aussie #aussiethings ♬ original sound – brooke.so.hip

Διαβάστε επίσης:

NYT: «Aπώλειες για το Κίεβο στην ουκρανική αντεπίθεση» – Έχασε πάνω από 1 στα 4 άρματα που έλαβε από τη Δύση

Νέο τραγούδι των Beatles με ερμηνευτή τον Λένον, χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη

Αίγυπτος: Στην κοιλιά του καρχαρία βρέθηκαν τα λείψανα του 23χρονου Ρώσου (σκληρές εικόνες)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:21