search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:23
MENU CLOSE

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας στο συλλαλητήριο για το ναυάγιο

15.06.2023 21:01
molotov

Επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Σταδίου μετά την Κοραή ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η πορεία για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο.

Πλήθος κόσμου, αντιρατσιστικές οργανώσεις, συνδικάτα, αριστερές οργανώσεις και συλλογικότητες, οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς διαμαρτύρονται για την τραγωδία με το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου.

Λίγο πριν τις 21:00 ξέσπασαν επεισόδια με ρίψεις χημικών, μολότοφ και κρότου-λάμψης.

Ζημιές σε περίπτερο της ΝΔ στην Πάτρα

Ζημιές στο περίπτερο της ΝΔ στην πλατεία Γεωργίου, στην Πάτρα, προκάλεσαν άγνωστοι, μετά την πορεία διαμαρτυρίας που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης, για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο.

Σύμφωνα μάλιστα με το tempo24.news, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ περιφρούρησαν το δικό τους περίπτερο ώστε να μην έχει την ίδια τύχη με αυτό της ΝΔ.

Με ανακοίνωσή της η ΝΔ επισημαίνει, «Άγνωστοι επιτέθηκαν στο περίπτερο της ΝΔ στην Πάτρα καταστρέφοντάς το και φτάνοντας στο σημείο να χτυπήσουν εθελοντές του κόμματος στο πρόσωπο».

«Θεωρούμε αυτονόητη την άμεση καταδίκη των επικίνδυνων τραμπούκων από όλα τα κόμματα. Δεν τους φοβόμαστε. Δεν πτοούμαστε. Η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη θα κάνουν τη δουλειά τους. Η Δημοκρατία μας είναι πολύ ισχυρότερη από τους επικίνδυνους φασίστες και οι πολίτες θα δώσουν τη δική τους απάντηση στις 25 Ιουνίου».

Διαβάστε επίσης:

Πατέρας Καρολάιν: «Ανησυχώ για τη ζωή του δικηγόρου μας Θανάση Χαρμάνη» (Videos)

Κως: Εξαφάνιση 27χρονης από την Πολωνία – Μυστήριο το τελευταίο τηλεφώνημα στον σύντροφό της

Ναυάγιο στην Πύλο: Κραυγή αγωνίας των συγγενών – «Ο αδερφός μου έδωσε 4.000 δολάρια, δεν ξέρω εάν ζει»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:23