search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 07:46
MENU CLOSE

Τομ Χόλαντ: Μιλάει για τη Ζεντάγια – «Είμαστε πολύ προστατευτικοί με τη σχέση μας»

15.06.2023 09:07
TOM HOLLAND

O Τομ Χόλαντ και η Ζεντάγια προστατεύουν τη σχέση τους κρατώντας τη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του το Hollywood Reporter ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην αγαπημένη του λέγοντας ότι είναι σημαντικό είναι για αυτούς να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα «φώτα», αφού τη θεωρούν κάτι «ιερό» για αυτούς.

«Η σχέση μας είναι κάτι, για το οποίο είμαστε πολύ προστατευτικοί και θέλουμε να την κρατήσουμε όσο πιο ιδιωτική γίνεται, είναι κάτι ιερό για εμάς», είπε αρχικά ο Τομ Χόλαντ.

«Δεν θεωρούμε ότι χρωστάμε σε κανέναν, είναι δικό μας θέμα και δεν έχει καμία σχέση με την καριέρα μας», τόνισε στη συνέχεια.

Αναφορικά με την απουσία της αγαπημένης του από την πρεμιέρα της νέας σειράς, «Crowded Room», όπου πρωταγωνιστεί ο Χόλαντ, δήλωσε: «Επισκέφτηκε τη γιαγιά της. Είμαστε δύο άνθρωποι πολύ απασχολημένοι και αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε στις δύο αντίθετες άκρες του κόσμου. Οπότε, δεν μπορούσε να έρθει».

Τέλος, αποκάλυψε πως εκτός από την υποκριτική, ο ίδιος τρέφει μεγάλη αγάπη για το γκολφ. Μάλιστα, φρόντισε να μεταδώσει το «πάθος» του και στη σύντροφό του, με αποτέλεσμα να πηγαίνουν πολλές φορές μαζί στο γήπεδο.

«Της έχω κάνει μερικά μαθήματα. Είναι από τη φύση της πολύ ταλαντούχα, μια πραγματική αθλήτρια. Οπότε, το έμαθε πολύ γρήγορα», σημείωσε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Ο Ηλίας Κιαζόλι ειρωνεύεται τον Μότο-Μότο – «Γιατί έχεις βάλει ότι είσαι σεφ;» (video)

Xαμός με ανάρτηση της Βέφας: Ανέβασε φωτογραφία στο facebook που έγραφε ΚΚΕ

Πάουλα Μπαντόσα: Επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Τσιτσιπά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 07:45