search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:35
MENU CLOSE

MasterChef: Ο Ηλίας Κιαζόλι ειρωνεύεται τον Μότο-Μότο – «Γιατί έχεις βάλει ότι είσαι σεφ;» (video)

15.06.2023 08:36
ilias-master-chef

Χτες πραγματοποιήθηκε ο τελικός του MasterChef με μεγάλη νικήτρια τη Μαρία Μπέη. Πρώην παίχτες είχαν γεμίσει τον εξώστη και σχολίαζαν τη διαδικασία του τελικού και όχι μόνο.

Μεταξύ των παιχτών που παρακολούθησαν τον τελικό ήταν και ο Ηλίας Κιαζόλι που όπως είπε δέχτηκε ένα περίεργο αίτημα φιλίας στο Instagram το οποίο του κίνησε την περιέργεια, αφού ήταν από τον Νίκο ή αλλιώς «Μότο Μότο», ο οποίος προσιορίζει τον εαυτό του ως σεφ.

«Είναι αλήθεια ότι πλέον ασχολείσαι επαγγελματικά με τη μαγειρική;», τον ρώτησε ο Ηλίας, με εκείνον να απαντά: «Αλήθεια είναι».

«Είσαι σεφ δηλαδή;», τον ρώτησε στη συνέχεια ο Άγγελος με τον Μότο-Μότο να απαντά αρνητικά, με δισταγμούς. «Σεφ δεν είμαι».

«Και γιατί έχεις βάλει ότι είσαι σεφ;», συνέχισε ο Ηλίας, με τον Νίκο να του λέει: «Δεν έβρισκα το cook στις κατηγορίες».

«Το βάζεις μόνος σου, δεν χρειάζεται», σχολίασε τότε ο Στέφανος Χίλας με τους πρώην συμπαίκτες του να γελάνε.

Μιλώντας στην κάμερα του διαγωνισμού, ο Ηλίας Κιαζόλι δήλωσε: «Βγαίνω έξω και βλέπω ένα friend request στο Instagram. Πατάω και βλέπω “Νίκος”. Λέω “ποιος είναι αυτός;” Πατάω μία, βλέπω κατηγορία επαγγελματικό προφίλ “σεφ”. Ο Μότο Μότο! Θα πάω καμιά μέρα σε κανένα all-day στη Γλυφάδα, θα μου στείλουν κάνα γλυκό και θα μου πουν “κερασμένο από τον σεφ”. “Ποιος είναι ο σεφ ρε παιδιά;”. “Ο Μότο Μότο δεν τον ξέρετε!”»

Διαβάστε επίσης:

Xαμός με ανάρτηση της Βέφας: Ανέβασε φωτογραφία στο facebook που έγραφε ΚΚΕ

Πάουλα Μπαντόσα: Επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Τσιτσιπά

Μάργκοτ Ρόμπι – Σκάρλετ Γιόχανσον: Οι εμφανίσεις τους στην πρεμιέρα του «Asteroid City»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:34