search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:58
MENU CLOSE

MasterChef: Η ώρα του μεγάλου τελικού – Νίκος Τράκας ή Μαρία Μπέη;

14.06.2023 10:36
trakasbei_masterchef

Αυλαία ρίχνει σήμερα το MasterChef με την τελευταία δοκιμασία και τη live ανακοίνωση του νικητή.

Οι δύο φιναλίστ Νίκος Τράκας και Μαρία Μπέη βρίσκονται μια ανάσα από τον τίτλο, το έπαθλο και το μεγάλο χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ.

Μετά τα τέσσερα πρώτα επεισόδια του τελικού ήρθε η ώρα οι διαγωνιζόμενοι θα αναμετρηθούν για τελευταία φορά και θα μάθουν τις προηγούμενες βαθμολογίες τους και το τελικό αποτέλεσμα.

Απόψε το MasterChef συνεχίζεται με το 5ο και τελευταίο στάδιο του μεγάλου τελικού που θα έχει την υπογραφή ενός «θρύλου» της μαγειρικής, του διάσημου σεφ, Κίκε Ντα Κόστα.

O σημερινός καλεσμένος έχει βραβευτεί με το Χρυσό Μετάλλιο για την Αξία στις Καλές Τέχνες και έχει επίσης οριστεί ως ο καλύτερος Ισπανός σεφ από τη Βασιλική Γαστρονομική Ακαδημία.

Οι δύο φιναλίστ θα κληθούν να αντιγράψουν πιστά το πιάτο που θα τους φέρει ο Ισπανός σεφ με στόχο να κάνουν το τελευταίο και καθοριστικό βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου!

Διαβάστε επίσης:

Στην κορυφή της τηλεθέασης ο «Σασμός» τη Δευτέρα

Πέθανε η δημοσιογράφος Ήρα Φελουκατζή

Πρώτος ο Alpha σε τηλεθέαση με βραχεία κεφαλή, έναντι του Mega

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:56