search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 00:50
MENU CLOSE

MasterChef 2023: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του τελικού (videos)

06.06.2023 09:58
MasterChef-5

Στην Κρήτη ταξίδεψαν οι δύο φιναλίστ του διαγωνισμού MasterChef 2023 Νίκος Τράκας και Μαρία Μπέη για την πρώτη δοκιμασία του φετινού τελικού.

Παρά το άγχος τους, οι δύο παίχτες δηλώνουν ενθουσιασμένοι που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό.

Στο πρώτο στάδιο, οι δύο φιναλίστ θα πρέπει να αντιγράψουν ένα υψηλών προδιαγραφών πιάτο του καταξιωμένου chef Amaury Bouhours. Πρόκειται για καλκάνι στη φωτιά με καρότο, μύδια και γκρέιπφρουτ.

«Είναι αλήθεια. Είμαι στον τελικό με τη φιλενάδα μου τη Μπέη. Δεν θα αλλάξει ο τρόπος που θα μαγειρέψω, όποιον κι αν είχα απέναντι. Πάντα θα μαγειρεύω απέναντι σε μένα. Η αλήθεια όμως είναι ότι στη ημέρα της audition δεν περίμενα ότι θα φτάσω τόσο μακριά» είπε ο Νίκος Τράκας λίγο πριν τον τελικό.

«Σκεφτόμουν ότι στον τελικό θα είναι ο Τράκας. Από την πρώτη στιγμή που τον είδα είναι λίγο τρελός με τη μαγειρική. Βέβαια, όταν κάποια στιγμή του είπα την άποψή μου, μου την… έστησε στη γωνία. Εγώ είτε βγω πρώτη είτε δεύτερη, σήμερα νιώθω ήδη νικήτρια» δήλωσε από την πλευρά της, η Μαρία Μπέη.

Κατά τα λεγόμενα του Σωτήρη Κοντιζά, ο guest chef είχε να κάνει μόνο θετικά σχόλια για τις επιδόσεις των δύο φιναλίστ. Όπως ορίζει, ωστόσο, η διαδικασία, δεν αποκάλυψε τις επιμέρους βαθμολογίες που τους έβαλε. Η τελική βαθμολογία θα αποκαλυφθεί στο τέλος, οπότε και θα ανακοινωθεί το όνομα του νικητή για το φετινό «MasterChef».

Διαβάστε επίσης:

Barbie: Ξέμεινε από ροζ η εταιρία χρωμάτων που είχε αναλάβει τα σκηνικά της ταινίας! (video)

Ζωή Κρονάκη: «Ανώτερος μου μίλησε άσχημα στον αέρα»

Ο μεγάλος πονοκέφαλος για τους εκδότες Τύπου δεν είναι τα ψηφιακά ΜΜΕ, αλλά το χαρτί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 00:50