search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:02
MENU CLOSE

Στην κορυφή της τηλεθέασης ο «Σασμός» τη Δευτέρα

13.06.2023 19:46
sasmos_logo

Χωρίς να επηρεαστεί διόλου η δυναμική της σειράς «Η γη της ελιάς», η οποία ήταν ίδια με εκείνη που κατάφερε το βράδυ της Κυριακής η σειρά του Mega, ο «Σασμός» είδε τον δείκτη της Nielsen να πηγαίνει στο 11%.

Ελάχιστα επηρεάστηκε από τον ανταγωνισμό- συμπεριλαμβάνεται και ο «Σασμός»– το σόου «Survivor all star» το οποίο είδε την απόδοση του χθες να διαμορφώνεται στο 6,1% από 6,5% που ήταν την Κυριακή.

Τρίτη επιλογή της Δευτέρας αποτέλεσε για τους τηλεθεατές η σειράς «Ο παράδεισος των κυριών», ενώ το «Μαύρο ρόδο» υποχώρησε κατά δύο θέσεις συγκριτικά με το πλασάρισμα που είχε προχθές.

Στην δεκάδα των διακεκριμένων θέσεων τηλεθέασης επέστρεψε το μαγειρικό ριάλιτι «MasterChef», καθώς οδεύει προς τη ολοκλήρωσή του. Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο ήταν επιλογή για λιγότερους από μισό εκατομμύριο τηλεθεατές.

Διαβάστε επίσης:

Πρώτος ο Alpha σε τηλεθέαση με βραχεία κεφαλή, έναντι του Mega

Γη της Ελιάς – Spoiler: Όλο και πιο κοντά στον δολοφόνο ο Κουράκος (Video)

Λιάγκας για Athens Pride: «Άλλο να πρωτοστατώ για την ισότητα των ανθρώπων και άλλο η παρέλαση κλόουν» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:00