search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 21:22
MENU CLOSE

Σάλμα Χάγιεκ: «Πολλές σκηνές στο Black Mirror με σόκαραν»

16.06.2023 09:24
netflix

Για τον χαρακτήρα που υποδύεται στο Black Mirror που έκανε πρεμιέρα στο Νetflix μίλησε η Σάλμα Χάγιεκ στην πρεμιέρα της σειράς.

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο πρώτο επεισόδιο της 6ης σεζόν του Black Mirror, με τίτλο «Joan is Afraid». Μιλώντας στους «Radio Times», έκανε λόγο για τον τεράστιο ενθουσιασμό της που συμμετέχει στο συγκεκριμένο project, αλλά και τον φόβο της για τον ρόλο που ανέλαβε, καθώς είναι κάτι διαφορετικό για εκείνη.

«Είναι σαν να δημιούργησα ένα alter ego και μπορούσα να κάνω ό,τι δεν θα έκανα ποτέ στην πραγματική ζωή. Κι είχα την άδεια να το κάνω. Μπορούσα να εξερευνήσω τις έννοιες και τα κλισέ που λένε οι άνθρωποι για εμένα και να αυτοσαρκαστώ», τόνισε.

Τέλος, αναφέρθηκε στο σενάριο που έπρεπε να ακολουθήσει. «Υπήρξαν πάρα πολλές στιγμές που με σόκαραν στο σενάριο. Υπήρχε μια στιγμή που πραγματικά, αναρωτήθηκα “θέλω πραγματικά να το κάνω αυτό; Μήπως θα μπω σε μπελάδες;“. Έπρεπε όμως, να το αποδεχτώ».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Γαλανός για Βουγιουκλάκη: «Είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μαζί της» (Video)

Netflix: Ανοίγει εστιατόριο με σεφ από τις δημοφιλείς εκπομπές του

Ο γιος του Χιου Χέφνερ άνοιξε λογαριασμό στο Only Fans για να αγοράσει …κάρτες πόκεμον

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 21:21