search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:47
MENU CLOSE

Netflix: Ανοίγει εστιατόριο με σεφ από τις δημοφιλείς εκπομπές του

16.06.2023 09:03
netflix new

Εστιατόριο αποφάσισε να ανοίξει η διαδικτυακή πλατφόρμα του Netflix στο Λος Άντζελες με μενού που θα σχεδιάσουν οι σεφ από δημοφιλείς εκπομπές του, όπως το «Chef’s Table», το «Nailed It!» και το «Iron Chef: Quest for an Iron Legend».

«Αυτοί οι θρύλοι της μαγειρικής θα συνεργαστούν για να δημιουργήσουν ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας που θα περιλαμβάνει γευστικές μπουκιές από τις ξεχωριστές σπεσιαλιτέ τους προσφέροντας στους θαυμαστές και στους καλοφαγάδες μια μοναδική εμπειρία», αναφέρει η ανακοίνωση του Netflix.

Το Netflix Bites όπως θα ονομάζεται, θα λειτουργήσει για περιορισμένο χρονικό διάστημα και θα θα υποδεχθεί τους πρώτους πελάτες στις 30 Ιουνίου με πιάτα που φέρουν την υπογραφή μεταξύ άλλων των Κέρτις Στόουν, Ντομινίκ Κρεν, Μινγκ Τσάι, Ρόντνεϊ Σκοτ, και Ναντίγια Χουσέν.

«Το να μεταφέρω την αγάπη μου για το φαγητό στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο είναι μια από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις της ζωής μου, αλλά αυτή η ιδέα, από την οθόνη στο τραπέζι δίνοντας στους θαυμαστές μια γεύση από αυτό που παρουσιάστηκε στην κάμερα, είναι φοβερή», δήλωσε ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Κέρτις Στόουν.

Τα διάσημα πιάτα θα συνοδεύονται από κοκτέιλ των Φράνκι Σόλαρικ, Τζούλι Ράινερ, LP O’Brien και Κέιτ Γκέργουιν οι οποίοι πρωταγωνιστούν στο «Drink Masters».

Διαβάσε επίσης:

Ο γιος του Χιου Χέφνερ άνοιξε λογαριασμό στο Only Fans για να αγοράσει …κάρτες πόκεμον
Κέβιν Κόστνερ: Κόντρα με την εν διαστάσει σύζυγό του – «Χρέωσε την κάρτα μου 95 χιλ. δολάρια»

Κέβιν Σπέισι: Έτοιμος να επιστρέψει στην υποκριτική αν απαλλαγεί από τις κατηγορίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:46