search
ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 08:31
MENU CLOSE

Black Mirror: Η 6η σεζόν βρίσκεται στο Netflix – Ποια είναι η υπόθεση των επεισοδίων

15.06.2023 12:36
black-mirror

Μετά από 4 χρόνια αναμονής η έκτη σεζόν βρίσκεται διαθέσιμη στις επιλογές streaming του Netflix. Η 5η σεζόν κυκλοφόρησε στις 5 Ιουνίου του 2019 και είχε τρία επεισόδια ενώ η 6η έχει 5 τα οποία είναι και μεγαλύτερα σε διάρκεια.

Η σειρά «Black Mirror» (Μαύρος Καθρέφτης) αποτελεί μια ανθολογία που εξετάζει τη συλλογική δυσφορία μας με τον σύγχρονο κόσμο. Κάθε μεμονωμένο επεισόδιο είναι μια αιχμηρή, αγωνιώδης ιστορία που εξερευνά θέματα σύγχρονης τεχνολογικής παράνοιας. Χωρίς αμφιβολία, η τεχνολογία έχει μεταμορφώσει όλες τις πλευρές της ζωής. Σε κάθε σπίτι, γραφείο, παλάμη υπάρχει μια οθόνη, ένα smartphone, ένας μαύρος καθρέφτης της ύπαρξής μας στον 21ο αιώνα.

Ο δημιουργός Charlie Brooker υποσχέθηκε ότι στον καινούριο κύκλο, η σειρά θα συνεχίσει να αψηφά τις προσδοκίες και να αντιστέκεται στην κατηγοριοποίηση, εξερευνώντας νέα είδη και στυλ. Σε συνέντευξή του στο Tudum, ο Brooker είχε εξηγήσει ότι επίτηδες αμφισβητεί τις δικές του υποθέσεις και ταρακουνά τα πράγματα, για να κρατήσει τόσο τον εαυτό του, όσο και τους θεατές απασχολημένους.

Μετά από αυτή του τη δέσμευση, η σειρά αναμένεται να περιέχει στοιχεία – έκπληξη τα οποία παλαιότερα θεωρούνταν ριζοσπαστικά για το concept του Black Mirror.

Αναλυτικά η υπόθεση του κάθε επεισοδίου:

Επεισόδιο 1 – Joan Is Awful

Μια γυναίκα σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι μια διάσημη παγκόσμια πλατφόρμα streaming έχει κυκλοφορήσει μια υψηλού προφίλ τηλεοπτική δραματική σειρά βασισμένη στη ζωή της, με τον πρωταγωνιστικό ρόλο να ενσαρκώνεται από την καταξιωμένη ηθοποιό του Χόλιγουντ, Σάλμα Χάγιεκ Πινό.

Πρωταγωνιστούν: Annie Murphy, Salma Hayek Pinault, Michael Cera, Himesh Patel, Rob Delaney, Ben Barnes


Επεισόδιο 2 – Loch Henry

Ένα ζευγάρι ξεκινά ένα ταξίδι σε μια ήσυχη πόλη της Σκωτίας με σκοπό να δημιουργήσει ένα εκλεπτυσμένο ντοκιμαντέρ φύσης. Ωστόσο, γοητεύονται από μια ενδιαφέρουσα τοπική αφήγηση που ξετυλίγει σοκαριστικά ιστορικά γεγονότα.

Πρωταγωνιστούν: Samuel Blenkin, Myha’la Herrold, Daniel Portman, John Hannah, Monica Dolan


Επεισόδιο 3 – Beyond the Sea

Σε μια εναλλακτική εκδοχή του 1969, δύο άτομα που ξεκινούν μια επικίνδυνη και τεχνολογικά προηγμένη αποστολή, βρίσκονται αντιμέτωποι με τα επακόλουθα μιας ασύλληπτης τραγωδίας

Πρωταγωνιστούν: Aaron Paul, Josh Hartnett, Kate Mara, Auden Thornton, Rory Culkin


Επεισόδιο 4 – Mazey Day

Μια προβληματισμένη ηθοποιός αντιμετωπίζει την αδιάκοπη εισβολή των παπαράτσι, καθώς αντιμετωπίζει τα επακόλουθα ενός περιστατικού εγκατάλειψης.

Πρωταγωνιστούν: Zazie Beetz, Clara Rugaard, Danny Ramirez


Επεισόδιο 5 – Demon 79

Το 1979, στη Βόρεια Αγγλία, ένας δειλός πωλητής λαμβάνει οδηγίες να προβεί σε τρομακτικές ενέργειες προκειμένου να αποτρέψει μια καταστροφή.

Πρωταγωνιστούν: Anjana Vasan, Paapa Essiedu, Katherine Rose Morley, David Shields

Διαβάστε επίσης:

Τατιάνα Στεφανίδου: Οργή στο Twitter μετά την αδιανόητη δήλωσή της για το ναυάγιο

Τελικός MasterChef: Μεγάλη νικήτρια η Μαρία Μπέη (videos)

«Κατεβαίνει» ο δείκτης τηλεθέασης αλλά παραμένει πρώτος ο «Σασμός»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 08:30