search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:30
MENU CLOSE

Netflix: O Ιούνιος είναι ο μήνας με τις απόλυτες πρεμιέρες

12.06.2023 11:51
NETFLIX

Ο Ιούνιος είναι ο μήνας που έφερε πολλές σειρές και ταινίες στην πλατφόρμα του Netflix που περιμένουμε καιρό κι ακόμα δεν έχει τελειώσει! Το κινηματογραφικό μενού περιλαμβάνει κωμωδίες, περιπέτειες, ντοκιμαντέρ και σειρές φαντασίας.

Murder Mystery 2

H πολυαναμενόμενη κωμωδία με το αγαπημένο δίδυμο Τζένιφερ Άννιστον και Άνταμ Σάντλερ έχει ανέβει στην πλατφόρμα του Netflix και υπόσχεται να χαρίσει άπλετο γέλιο!

Συνεχίζοντας την παράδοση της πρώτης ταινίας, το «Murder Mystery 2» είναι μία κωμωδία μυστηρίου-δράσης, η οποία μπλέκει για άλλη μια φορά τους ήρωες μας σε καταστάσεις που σίγουρα δεν είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν. Δίνοντας βάση περισσότερο στην γρήγορη δράση και τον εντυπωσιαμό, το φιλμ αλλάζει κάπως την ατμόσφαιρα σε σχέση με το πρώτο με αποτέλεσμα να θυμίζει περισσότερο ταινίες του είδους και να είναι στην ουσία ένα έργο με λιγότερα ρίσκα όσον αφορά την μυστηριώδης πλευρά της πλοκής του.


Αυτός ο μήνας ανήκει ξεκάθαρα στον Άρνολτ Σβαρτσενέγκερ καθώς είναι στα trending της πλατφόρμας με δύο τίτλους και πιο συγκεκριμένα μια σειρά κι ένα ντοκιμαντέρ.

Fubar

Στη σειρά οκτώ επεισοδίων, που είναι βασισμένη σε μια ιδέα του συγγραφέα των Sopranos, Νικ Σαντόρα, ο σκληραγωγημένος κατάσκοπος της CIA είναι έτοιμος να τα παρατήσει σιγά σιγά, ωστόσο, τα σχέδιά του αλλάζουν ξαφνικά όταν παρασύρεται ξανά στη γραμμή του πυρός για μια τελευταία αποστολή για να σώσει έναν άλλο πράκτορα που τυχαίνει να είναι η ίδια του η κόρη, την οποία υποδύεται η Μόνικα Μπαρμπάρο.


Arnold

Μια σειρά ντοκιμαντέρ σε τρία μέρη που αποτυπώνει ακυκλοφόρητο μέχρι στιγμής υλικό και ιστορίες από την πορεία του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ από την ύπαιθρο της Αυστρίας προς την κατάκτηση του αμερικανικού ονείρου. Η σειρά μάς δίνει για πρώτη φορά μια γεύση από τις πιο προσωπικές συνεντεύξεις του Σβαρτζενέγκερ, των φίλων του, των εχθρών του, των συμπρωταγωνιστών του και άλλων παρατηρητών.


Outlander (17/06)

Από την Πέμπτη είναι διαθέσιμο και το Outlander μια επική ιστορία προσαρμοσμένη από τη δημοφιλή σειρά μυθιστορημάτων της Νταϊάνα Γκάμπαλντον επικεντρώνεται στο δράμα δύο εραστών διαφορετικής εποχής.

Η σειρά επικεντρώνεται στις προσπάθειες εξέγερσης των Σκωτσέζων για ανεξαρτησία και στις αιματηρές μάχες, αλλά και τα πολιτικά παιχνίδια μεταξύ ευγενών και λαού. Παράλληλα, γινόμαστε μάρτυρες των εξελίξεων κατά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.


Black Mirror (15/06)

Μετά από χρόνια αναμονής την Πέμπτη το Black Mirror επιστρέφει με τον 6ο κύκλο. Ο δημιουργός Charlie Brooker υποσχέθηκε ότι στην 6η σεζόν, η σειρά θα συνεχίσει να αψηφά τις προσδοκίες και να αντιστέκεται στην κατηγοριοποίηση, εξερευνώντας νέα είδη και στυλ. Ως αποτέλεσμα, αυτή η σεζόν θα περιλαμβάνει όχι μόνο τα γνωστά στοιχεία του Black Mirror αλλά και κάποια στοιχεία έκλπηξη που ο Brooker είχε ορκιστεί προηγουμένως ότι η σειρά δεν θα ενσωμάτωνε ποτέ, σπρώχνοντας τα όρια του τι ορίζει ένα «επεισόδιο Black Mirror». Ενώ οι ιστορίες θα διατηρήσουν τον ξεχωριστό τόνο που έχουμε συνηθίσει, θα υπάρχουν άγριες διακυμάνσεις και μεγαλύτερη ποικιλία από ποτέ άλλοτε.


The Witcher (29/06)

Και φυσικά ο μήνας δεν θα μπορούσε να κλείσει με καλύτερο τρόπο αφού στις 29 Ιουνίου επιστρέφει για τελευταία φορά ο Χένρι Καβίλ ως Γκέραλντ της Ρίβια.

Καθώς οι μονάρχες, οι μάγοι και τα τέρατα παλεύουν να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt κρύβει τη Ciri της Cintra αποφασισμένος να προστατεύσει την οικογένειά του – που μόλις επανενώθηκε – από αυτούς που απειλούν να την καταστρέψουν.

Έχοντας εμπιστευτεί τη μαγική εκπαίδευση της Ciri στη Yennefer, τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza, όπου ελπίζει να ανακαλύψει περισσότερα για τις αχρησιμοποίητες δυνάμεις του κοριτσιού. Αντιθέτως, ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης, πολιτικής διαφθοράς, μαύρης μαγείας και προδοσίας. Πρέπει να αντεπιτεθούν διακινδυνεύοντας τα πάντα – ή ρισκάροντας να χάσουν ο ένας τον άλλον μια και καλή.


Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Με επτά σειρές στη «μάχη» για την τηλεθέαση τη νέα σεζόν

Survivor All Star: Έξαλλοι οι Κόκκινοι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο (video)

Ανθή Βούλγαρη: «Όταν σου λένε ότι ανά πάσα ώρα μπορεί να σκάσει ο όγκος στο κεφάλι σου, δεν έχεις επιλογές»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:29