search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:22
MENU CLOSE

Ανθή Βούλγαρη: «Όταν σου λένε ότι ανά πάσα ώρα μπορεί να σκάσει ο όγκος στο κεφάλι σου, δεν έχεις επιλογές»

12.06.2023 09:08
ANTHI-VOYLGARI-NEW (2)

Στη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της αναφέρθηκε η Ανθή Βούλγαρη στέλνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα για τη ζωή.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vita, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Κοινωνίας ώρας MEGA» επισημαίνει το μάθημα που πήρε από αυτήν την περιπέτεια, επισημαίνοντας ότι πλέον δεν επιτρέπει σε κανέναν και τίποτα «ζορίζει την ψυχή και κατά συνέπεια, το σώμα της».

«Κοίτα, όταν ένας άνθρωπος περνάει κάτι τόσο σοβαρό, αλλάζει όλη η κοσμοθεωρία του. Έμαθα να ακούω το σώμα μου. Έμαθα να θέτω τα όρια μου και να μην ξεφεύγω πέρα από αυτά. Έμαθα ότι πολλές φορές είναι πιο σημαντικό να διαθέτεις ώρα για να μένεις και σιωπηλός, να παρατηρείς τι συμβαίνει γύρω σου και να κόβεις ταχύτητα. Είναι ένας άλλος τρόπος να δεις τη ζωή. Δεν είμαι πλέον φαν του πάμε με τρελή σπίντα και όπου μας βγάλει. Πηγαίνω ακούγοντας το σώμα μου και δεν κάνω τίποτα που να ζορίζει την ψυχή μου και κατά συνέπεια και το σώμα μου.

Όταν σου λένε ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να σκάσει αυτός ο καλοήθης όγκος που υπάρχει στο κεφάλι σου και πρέπει ή να τον αφαιρέσεις ή να ζεις πάντα με φάρμακα, δεν έχεις επιλογές. Ο άνθρωπος έχει πολύ περισσότερη δύναμη από ότι μπορεί να φανταστεί και το καταλαβαίνεις όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με δυσκολίες. Για να το αντιμετωπίσω ωστόσο όλο αυτό, άντλησα δύναμη από τους πολύ δικούς μου ανθρώπους και την προσευχή. Ήταν η πρώτη φορά που πήγα διακοπές. Μέχρι τότε δεν πήγαινα, ήμουν πολύ εργασιομανής. Οπότε και ο εσωτερικός διαλογισμός βοήθησε πάρα πολύ στο να αντλήσω δύναμη.

Εάν μπορώ να στείλω ένα μήνυμα, αυτό είναι να ακούνε τα όρια του σώματος και της ψυχής τους, Εκεί νομίζω ότι κρύβεται όλο το μυστικό. Και επειδή ακούω όλο και πιο πολύ για ασθένειες και ψυχοσωματικά, για μένα η ψυχολογία είναι το Α και το Ω» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Άνα ντε Άρμας: Διακοπές στη Ελλάδα κάνει η πανέμορφη ηθοποιός (photos)

Λεονάρντο ντι Κάπριο: Αυτή είναι η ενδιαφέρουσα ιστορία του πατέρα του

Παπίλα σε Ψυχούλη: Το πρότυπο είναι μία λέξη που πρέπει να προσέχουμε που τη βάζουμε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:22