search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:49
MENU CLOSE

Τατιάνα Στεφανίδου: Οργή στο Twitter μετά την αδιανόητη δήλωσή της για το ναυάγιο

15.06.2023 10:26
stefanidou_new
@NDP

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η χθεσινή αδιανόητη ατάκα της Τατιάνας Στεφανίδου για το ναυάγιο στην Πύλο.

Η παρουσιάστρια του Alpha αναφερόμενη στην ανείπωτη τραγωδία με το πολύνεκρο ναυάγιο είπε: «γίνεται εκμετάλλευση αυτών των ψυχών, που τους στοιβάζουν στα καράβια με όλο τον κίνδυνο και την κακοκαιρία, στοιβαγμένοι μέσα στα αμπάρια, υπεράριθμοι σε ένα αλιευτικό, δεν ξέρω αν τα βουλιάζουν κιόλας. Και στη συνέχεια, επιβαρύνοντας την Ευρώπη και τη χώρα μας με αυτούς τους κατατρεγμένους ανθρώπους. Και λέω “επιβαρύνοντας” γιατί προχθές κάναμε αυτή την κουβέντα για τα ασθενοφόρα που δεν υπάρχουν, που δεν είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα, και εδώ βλέπουμε μια κολοσσιαία επιχείρηση, έχουν πάει 8-10 ασθενοφόρα για να βοηθήσουν την κατάσταση».

Η δήλωση όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε οργή στο twitter που δεν χαρίστηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία είδε το – κάθε άλλο παρά κολακευτικό – «παρατσούκλι» της να τρεντάρει στα χασταγκς…

Κάποια από τα πιο κόσμια σχόλια για την παρουσιάστρια:

Διαβάστε επίσης:

Αδιανόητη δήλωση Στεφανίδου για το ναυάγιο στην Πύλο – Δεν έχουμε ασθενοφόρα και πήγαν 8-10 εκεί

Τελικός MasterChef: Μεγάλη νικήτρια η Μαρία Μπέη (videos)

«Κατεβαίνει» ο δείκτης τηλεθέασης αλλά παραμένει πρώτος ο «Σασμός»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:49