search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 02:26
MENU CLOSE

«Black Mirror»: Η σειρά επιστρέφει τον Ιούνιο στο Netflix (video)

27.04.2023 10:27
black-mirror_2704_new

Η 6η σεζόν της σειράς Black Mirror με τα αυτοτελή επεισόδια που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως είναι γεγονός. To Netflix μόλις κυκλοφόρησε το teaser της 6ης σεζόν, ανακοινώνοντας πως θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2023.

Προς το παρόν δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλά για την προσεχή σεζόν όμως  αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι τα επεισόδια θα είναι περισσότερα από την 5η σεζόν που είχε μόνο τρία και μάλιστα θα είναι μεγαλύτερα σε διάρκεια.

Το teaser περιλαμβάνει μια διασκευή του «I Don’t Want to Set the World on Fire». Μερικές από τις σκηνές περιλαμβάνουν μια μαζορέτα που παθαίνει νευρικό κλονισμό, ένα πλήρωμα διαστημοπλοίου που έρχεται αντιμέτωπο με έναν ξαφνικό κίνδυνο και ένα σπίτι που καίγεται.

Στα καινούρια επεισόδια της επιτυχημένης σειράς θα παρελάσουν μεγάλα ονόματα όπως οι Aaron Paul του Breaking Bad και Westworld, τη Zazie Beetz των Atlanta και Joke, την Kate Mara του House of Cards, τον Josh Hartnett των Penny Dreadful και Black Hawk Down και τους Paapa Essiedu (Men), Danny Ramirez, Clara Rugaard, Auden Thornton και Anjana Vasan, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν κι άλλα ονόματα.

Όπως δήλωσε ο δημιουργός της σειράς, Charlie Brooker, η καθυστέρηση ήταν σκόπιμη καθώς πιστεύει ότι μετά από την πανδημία ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος να δει τη συνέχεια της σειράς που σε κάθε της επεισόδιο περιγράφει κι ένα ακόμα ζοφερό μέλλον.

Η σειρά «Black Mirror» (Μαύρος Καθρέφτης) αποτελεί μια ανθολογία που εξετάζει τη συλλογική δυσφορία μας με τον σύγχρονο κόσμο. Κάθε μεμονωμένο επεισόδιο είναι μια αιχμηρή, αγωνιώδης ιστορία που εξερευνά θέματα σύγχρονης τεχνολογικής παράνοιας. Χωρίς αμφιβολία, η τεχνολογία έχει μεταμορφώσει όλες τις πλευρές της ζωής. Σε κάθε σπίτι, γραφείο, παλάμη υπάρχει μια οθόνη, ένα smartphone, ένας μαύρος καθρέφτης της ύπαρξής μας στον 21ο αιώνα.

Δείτε το video:

Διαβάστε επίσης:

Εφημερίδες: Πωλήθηκαν πέντε εκατ. φύλλα λιγότερα το 2022

ΕΡΤ3: Στάσεις εργασίας πρωί κι απόγευμα

Αλλαγή «φρουράς» στην κορυφή της τηλεθέασης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 01:40