search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:43
MENU CLOSE

Ναυάγιο στην Πύλο: Ανακολουθία στοιχείων «βλέπει» το BBC (Video)

18.06.2023 22:40
PROSFYGES

Για ανακολουθία στοιχείων μεταξύ των γεγονότων γύρω από το ναυάγιο της Πύλου και του Λιμενικού κάνει λόγο το BBC, σε εκτενές δημοσίευμά του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το εκτενές ρεπορτάζ του BBC που φιλοξενήθηκε στο πρώτο θέμα της ηλεκτρονικής του έκδοσης, το αλιευτικό σκάφος φέρεται να μην είχε καμία πλευσιμότητα και δεν είχε χαράξει πορεία προς την Ιταλία.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ήταν ακινητοποίημενο επί επτά ώρες στο συγκεκριμένο σημείο στο οποίο τελικά βυθίστηκε. Το δημοσίευμα αναφέρεται σε όλα τα πλεόντα σκάφη τα οποία προσέγγισαν για βοήθεια το αλιευτικό σκάφος, όπου ήταν στοιβαγμένοι εκατοντάδες πρόσφυγες.

Τα στοιχεία αυτά έρχονται σε αντίθεση με όσα ισχυρίζονται επισήμως οι ελληνικές Αρχές που υποστήριξαν πως το σκάφος είχε πορεία και κατεύθυνση προς την Ιταλία.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στην Κω: Σχεδίαζε να φύγει από την χώρα ο βασικός ύποπτος (Video)

Λάρισα: Στο νοσοκομείο 41χρονος από μπουκάλι με χλωρίνη που… έπεσε από μπαλκόνι

Κως: Νεκρή εντοπίστηκε η 27χρονη Αναστάζια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:41