search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 04:19
MENU CLOSE

Όταν ο Τζέιμς Κάμερον εγκλωβίστηκε για 16 ώρες στον «τάφο» του Τιτανικού

22.06.2023 16:03
james-cameron_titanic_2206_1460-820_new
credit: AP

Με αφορμή την υπόθεση εξαφάνισης του υποβρυχίου Titan στο ναυάγιο του Τιτανικού, μεξικανός youtuber αποκάλυψε μία περιπέτεια του πασίγνωστου σκηνοθέτη, James Cameron (Τζέιμς Κάμερον).

«Υπάρχουν ρεύματα εκεί κάτω. Ο James Cameron έχει πάει εκεί κάτω 33 φορές και ένα ρεύμα νερού τους παγίδευσε στην πρύμνη του Τιτανικού», τόνισε ο μεξικανός youtuber που έχει επίσης επισκεφθεί το θρυλικό ναυάγιο. «Ήταν εκεί για 16 ώρες επειδή δεν μπορούσαν να βγουν», είπε σύμφωνα με το marca.com.

Σε μια παλαιότερη συνέντευξή του, που ήρθε στο προσκήνιο λόγω της περιπέτειας με το Titan, ο youtuber προειδοποίησε ότι το πιο επικίνδυνο της κατάβασης ήταν να κολλήσει ή να πιαστεί το σκάφος σε οτιδήποτε μπορεί να βρισκόταν στα βάθη της θάλασσας ή ακόμα και στον ίδιο τον Τιτανικό.

«Αν το κάνεις αυτό, θα πεις αντίο. Δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβει κανείς και να σε σώσει. Είναι 3.800 μέτρα. Δεν υπάρχει άλλο υποβρύχιο στον κόσμο που να μπορεί να κατέβει να σε σώσει», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

ECDC: Συναγερμός στην Ευρώπη – Κίνδυνος μετάδοσης ασθενειών από τα κουνούπια- «Καμπανάκι» για το κουνούπι – τίγρης

Νέο Στόουνχετζ στην Ολλανδία – Μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη (video/photos)

Δίχως τέλος οι θεωρίες συνωμοσίας: Το «χαμένο» υποβρύχιο του Χίτλερ και η άρνηση της Αργεντινής για κατάδυση στο ναυάγιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04