search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 14:03
MENU CLOSE

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Αυτός ήταν πάντα ο όρος που έθετα στους δημοσιογράφους (Video)

27.06.2023 14:35
arvanitaki-new

Για την προσωπική τους ζωή μίλησαν η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με την τελευταία να αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στον πρόσφατο χωρισμό της.

Σε συνέντευξή τους στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η Ελευθερία Αρβανιτάκη αποκάλυψε, μάλιστα, ότι ένας όρος που έθετε στους δημοσιογράφους ήταν να μην ερωτηθεί για την προσωπική της ζωή.

«Ήταν όρος μου με όλους τους δημοσιογράφους που έχω συναντηθεί όλα αυτά τα χρόνια ότι δεν μιλάμε για την προσωπική μου ζωή. Κάποια στιγμή αποφάσισα να μοιραστώ μερικά προσωπικά πράγματα και φτάνει, μέχρι εκεί ήταν. Βλέπω ότι η Ελεωνόρα προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική της ζωή για την ίδια, κάτι που κι εγώ έκανα σε όλη μου τη ζωή» είπε, με την Ελεονώρα Ζουγανέλη να συμπληρώνει από την πλευρά της.

«Παίζει ρόλο η εποχή μας, αναζητάει όλος ο κόσμος μία εικόνα, ένα γεγονός, ένα κουτσομπολιό. Μπορεί να έχω κάνει κι εγώ κάποιο λάθος στο παρελθόν και να έχω δώσει κάποιο λάθος σήμα, απλώς είναι πολύ κουραστικό και εμένα δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν θέλω να ξέρω για τις ζωές των άλλων, με γοητεύει το γεγονός ότι δεν ήξερα για τη ζωή της Ελευθερίας».

Τέλος, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν δίστασε να αναφερθεί στον χωρισμό της, επισημαίνοντας ότι όταν δυο άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι η σχέση τους δεν μπορεί να προχωρήσει ομαλά, η πιο ώριμη επιλογή είναι να χωρίζουν.

«Δεν είναι κακό να χωρίζουν οι άνθρωποι. Όπως είναι ωραίο να βρίσκεσαι με ανθρώπους, είναι ωραίο να χωρίζεις απ’ αυτούς όταν δεν έχει να σε βγάλει πουθενά. Είναι ωραίο να έχεις το χρόνο να επεξεργαστείς τα πράγματα, χρειάζεσαι προσωπικό χρόνο προτού δημοσιοποιηθεί κάτι. Εγώ δεν είχα αυτόν το χρόνο που ήθελα. Μου ήρθαν τα πράγματα μαζεμένα, έχω μάθει πλέον τον τρόπο να τα διαχειρίζομαι. Οι χρόνοι κι ο σεβασμός είναι σημαντικά, έξαλλου εγώ δεν κρύβομαι» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Ειρήνη Μερκούρη: «Είμαι αυθεντική τσιγγάνα και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό» (Video)

Νίκος Ζιάγκος: «Είχα τη φήμη του αντροχωρίστρα – Μου την έπεφταν όλες οι παντρεμένες» (Video)

Νίκος Κουρκούλης: Το ατύχημα πάνω στη σκηνή – «Κάηκα, έπαθα έγκαυμα 3ου βαθμού» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 14:01