search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 20:43
MENU CLOSE

Νίκος Ζιάγκος: «Είχα τη φήμη του αντροχωρίστρα – Μου την έπεφταν όλες οι παντρεμένες» (Video)

27.06.2023 11:30
nikos-ziagkos-new

Σε μια δήλωση που είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις αναφέρθηκε ο Νίκος Ζιάγκος, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση του με τις γυναίκες.

«Η δήλωσή μου ότι έχω βρεθεί ερωτικά με 3.800 γυναίκες ήταν ένα αστείο που έκανα το 2014. Το αστείο μου αυτό το άλλαξαν συντακτικά και έκαναν μία τερατώδη συνέντευξη. Δεν έχω πει ποτέ τέτοια πράγματα, άλλα έλεγα και άλλα έγραφαν» είπε και πρόσθεσε:

«Έχω φάει μπόλικες χυλοπίτες από τις γυναίκες. Οι περισσότερες γυναίκες με ήθελαν επειδή ήμουν γνωστός. Κάποια στιγμή σε πειράζει αυτό. Όταν ήμουν στα νησιά την έπεφτα σε ξένες, που δεν με ήξεραν για να μετρηθώ στα ίσα. Πιτσιρίκας είχα κόμπλεξ με τη μύτη μου, ενώ στις ξένες γυναίκες άρεσε πολύ. Είχα ένα σύνδρομο στα 24 μου, κυνηγούσα γυναίκες που ήταν απόμακρες. Έβλεπα ωραίες γυναίκες στα μπαλκόνια τους και έβαζα στόχο σε 1,5 μήνα να βγω μαζί τους ραντεβού. Για να πλησιάσω τις γυναίκες που είχα βάλει στόχο έκανα ακόμα και τον ντελιβερά.

Στη Φωκίωνος Νέγρη είχα τη φήμη του αντροχωρίστρα. Όταν είχα γίνει γνωστός, μου την έπεφταν όλες οι παντρεμένες της Φωκίωνος. Κάποιες φορές που είχα βγει με παντρεμένες προέκυψαν θέματα. Κάποιοι άντρες ήρθαν και με βρήκαν, είχε πέσει ξύλο. Αφού αυτές μου την έπεσαν, εγώ φταίω;».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Κουρκούλης: Το ατύχημα πάνω στη σκηνή – «Κάηκα, έπαθα έγκαυμα 3ου βαθμού» (Video)

Έλτον Τζον: Στο Glastonbury 2023 αποχαιρετά συγκινημένος το κοινό του (photos/videos)

Καλομοίρα: Με τα παιδιά της στα Mad VMA 2023 – «Έλαμψε» στη σκηνή (Video/Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 20:43