search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:02
MENU CLOSE

Έλτον Τζον: Στο Glastonbury 2023 αποχαιρετά συγκινημένος το κοινό του (photos/videos)

27.06.2023 10:26
ELTON-JOHN

Ιστορικές στιγμές έζησαν όσοι παρεβρέθηκαν στο Φεστιβάλ Glastonbury καθώς ο Έλτον Τζον έδωσε την τελευταία συναυλία του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο θρυλικός μουσικός και τραγουδιστής, μετά από 52 χρόνια σε περιοδείες, αποφάσισε να κλείσει αυτόν τον κύκλο.

Χιλιάδες θαυμαστές του κατέκλυσαν το Φεστιβάλ για να ζήσουν αυτή την ιστορική στιγμή όπου ο Σερ Έλτον Τζον θα έδινε για τελευταία φορά σε αγγλικό έδαφος ένα σόου που αξίζει να θυμάται κανείς.

Με την οικογένειά του στο πλευρό του αλλά και με φίλους του όπως οι Ντέιβιντ Γουάλιαμς , Λιούις Χάμιλτον, Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ και τα Spice Girls, ο σούπερ σταρ ανέβηκε συγκινημένος στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ γνωστή ως Pyramid ντυμένος – όπως θα περίμενε κανείς – μ΄ ένα χρυσό κοστούμι και τα χαρακτηριστικά κόκκινα γυαλιά του.

«Είναι μια πολύ ιδιαίτερη και συγκινητική βραδιά για μένα, γιατί ίσως είναι η τελευταία μου συναυλία στην Αγγλία, οπότε καλύτερα να παίξω καλά και ακόμα καλύτερα να σας διασκεδάσω», είπε ο διάσημος τραγουδιστής με αμέτρητα πολύχρωμα πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον ουρανό.

Ξεκίνησε την 2ωρη συναυλία με το «Pinball Wizard» στο πιάνο πριν ακουστούν οι νότες του «The Bitch Is Back» με τον σταρ να δηλώνει ότι «ποτέ δεν πίστευα ότι θα έπαιζα ποτέ στο Γκλάστονμπερι κι όμως να ‘μαι».

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του έκανε μια ξεχωριστή μνεία σε έναν άλλο σπουδαίο καλλιτένη, τον Τζορτζ Μάικλ, με αφορμή τα 60ά γενέθλια του αφιερώνοντάς του το τραγούδι «Don’t Let the Sun Go Down on Me» λέγοντας για τον φίλο του: «Είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα σήμερα, αναρωτιόμουν πώς θα την προσέγγιζα».

Στην ιστορική του συναυλία ο Έλτον Τζον προσκάλεσε κι άλλους καλλιτέχνες να τον συντροφεύσουν στη διάσημη σκηνή όπως οι Στίβεν Σάντσεζ, Τζέικομπ Λουζκ και Μπράντον Φλάουερς καθώς και την Βρετανίδα-Ιαπωνέζα ποπ τραγουδίστρια Rina Sawayama.



Διαβάστε επίσης:

Καλομοίρα: Με τα παιδιά της στα Mad VMA 2023 – «Έλαμψε» στη σκηνή (Video/Photos)

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πρώην της διαψεύδει ότι μετακομίζει Χαβάη για να λάβει επιπλέον διατροφή

Κιμ Καρντάσιαν για Κάνιε Γουέστ: «Ήθελε να αποβάλλει την Νορθ από το σχολείο του γιατί το χρώμα της δεν ταιριάζει στη ”λευκή υπεροχή”»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:02