search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:50
MENU CLOSE

Κιμ Καρντάσιαν για Κάνιε Γουέστ: «Ήθελε να αποβάλλει την Νορθ από το σχολείο του γιατί το χρώμα της δεν ταιριάζει στη ”λευκή υπεροχή”»

27.06.2023 08:41
KIM-KARDASHIAN-NEW

Η Κιμ Καρντάσιαν παραχώρησε στη VOGUE Italia μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδιά της αλλά και τη ζωή μετά το διαζύγιο από τον Κάνιε Γουέστ.

Όπως είναι λογικό ρωτήθηκε για την περίεργη και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του πρώην συζύγου της και πως κατάφερε να τη διαχειριστεί. Αποκάλυψε, πως η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» ήταν η επιθυμία του να αποβάλει τη μεγαλύτερη κόρη του, Νορθ από το σχολείο του, γιατί το χρώμα της δεν ταιριάζει στη «λευκή υπεροχή» που είχε ο ίδιος στο μυαλό του.

«Μερικές φορές, δεν έχεις επιλογή», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ανέφερε για τον τρόπο που χειρίστηκε η ίδια το διαζύγιό τους: «Θα βελτίωνα την κατάσταση αν το χειριζόμουν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο; Όχι. Θα τα έκανα χειρότερα; Ναι».

«Νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει απλά να συμβιβαστείς με το ότι δεν θα έχεις πάντα τον τελευταίο λόγο. Πήρα ένα πολύ καλό παράδειγμα από τους γονείς μου σε όλο αυτό το θέμα. Και ήταν χρήσιμο. Οπότε, θέλω κι εγώ να γίνω παράδειγμα για τα παιδιά μου», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όπως εξήγησε παρακάτω, δεν θέλει να εκφράζει τα συναισθήματά της μπροστά στα παιδιά της, ειδικότερα όταν αφορά τον πατέρα τους.

«Αν είναι κάτι που αφορά τον μπαμπά τους κι είμαι στενοχωρημένη, προσπαθώ να μην εκδηλώνω πολύ τα συναισθήματά μου. Πρέπει να είμαι έτοιμη να εξηγήσω γιατί είμαι στενοχωρημένη. Είναι ακατάλληλο το να ξέρουν κάποια πράγματα. Δεν υπάρχει επίσης, τίποτα χειρότερο από το “θα καταλάβεις, όταν μεγαλώσεις“. Δεν θέλω να είμαι αυτό το άτομο», σημείωσε.

Ο χωρισμός τους όμως, της έδωσε κι άλλα χρήσιμα μαθήματα, όπως το να έχει αυτοπεποίθηση, χωρίς να έχει ανάγκη την έγκριση του άλλου. «Η αυτοπεποίθησή μου πριν, προέκυπτε από το γεγονός ότι είχα έναν σύντροφο, του οποίου τη γνώμη εμπιστευόμουν πολύ. Όταν συμβαίνει αυτό, χάνεις τη δική σου. Τώρα είμαι σε μία φάση, που θέλω απλώς να εκτιμώ τα πάντα μόνη μου, να ασχολούμαι με τη δουλειά μου και να χτίσω τις σχέσεις μου με τα παιδιά μου», εξήγησε η Κιμ Καρντάσιαν.

Διαβάστε επίσης:

Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας: Ξανά σε ντουέτο μετά από 20 χρόνια (Video)

Κωνσταντίνος Βασάλος: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό του από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Μενεγάκη: «Απορίες δεν χρειάζεται να έχετε γιατί τις απαντάτε και μόνοι σας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15