search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:25
MENU CLOSE

Survivor All Star: Κλάματα στην αποχώρηση – «Τελευταία ένιωθα μια πίεση στο στήθος» (Video)

28.06.2023 09:06
survivor-new (11)

Με ταχύτητες εξπρές προχωράει το Survivor All Star προς τον μεγάλο τελικό με τους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας να καλούνται να βγάλουν στον τάκο ακόμα ένα μέλος τους.

Ο Σάκης Κατσούλης εξαιρέθηκε της διαδικασίας ενώ υποψήφια βγήκε η Σταυρούλας Χρυσαειδή. Αμέσως μετά ο MVP παίκτης είχε την δυνατότητα να υποδείξει ακόμη ένα πρόσωπο ώστε να συμπληρωθεί η τριάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση. Ο Σάκης Κατσούλης έδειξε, τότε, τον Ηλία Μπόγδανο.

Δίχως να χαθεί πολύτιμος τηλεοπτικός χρόνος και στηριζόμενος στην μεγάλη 24ωρη ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, που προηγήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με σκοπό να επισπεύσει τη διαδικασία, ο Γιώργος Λιανός προχώρησε στην ανακοίνωση του ονόματος που θα έπρεπε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

«Ο παίκτης ή η παίκτρια που αποχωρεί απόψε από το Survivor All Star είναι ο Ηλίας Μπόγδανος» σημείωσε χαρακτηριστικά, δείχνοντας τον δρόμο της εξόδου στον νεαρό τραγουδιστή.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ σήμερα. Κατάφερα να φτάσω μέχρι τους εφτά και κράτησα κάποιες αξίες που εγώ θεωρώ σημαντικές.  Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλα τα παιδιά, που έχουν καταφέρει να φτάσουν μέχρι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο εκεί έξω που με έχει δει, με έχει αγαπήσει και με έχει στηρίξει κάποιες φορές. Θέλω να πω ότι είμαι ευτυχισμένος που γυρνάω νωρίτερα στην οικογένεια μου» είπε και πρόσθεσε:

«Από τη στιγμή που δεν θα έφτανα μέχρι το τέλος, καλύτερα να φύγω μια ώρα νωρίτερα για να πάω στους ανθρώπους μου γιατί τελευταία ένιωθα μια πίεση στο στήθος και σκεφτόμουν κάποια λόγια που μου είχαν πει κάποιοι δικοί μου άνθρωποι έξω. Ότι πρέπει να φτάνουμε και να κάνουμε κάποια πράγματα μέχρι εκεί πέρα που νιώθουμε χαρούμενοι. Πλέον όμως εδώ στο παιχνίδι ένιωθα μια πίεση, ένα περίεργο συναίσθημα που δεν το συνηθίζω έξω στη ζωή μου»

Διαβάστε επίσης:

Θανάσης Πατριαρχέας: «Από τα 16 μου βιοπορίζομαι από το θέατρο» (video)

Ασύλληπτο: Θαυμαστής πέταξε στη σκηνή τις στάχτες της μητέρας του – Άναυδη η Pink (Videos)

Αποκαλύψεις από τη Σακίρα: «Ο Πικέ με απατούσε όσο πατέρας μου βρισκόταν στην εντατική»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:23