search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 10:06
MENU CLOSE

Survivor: Φουλ ερωτευμένος ο Σάκης Κατσούλης – Παραδέχτηκε ότι είναι ξανά μαζί με την Μαριαλένα (Video)

09.11.2021 21:05
katsoulis-new

Μπορεί το προηγούμενο διάστημα ο επιχειρηματίας και νικητής του Survivor να αρνιόταν ότι είναι ζευγάρι και πάλι με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη ωστόσο φαίνεται πως πλέον αποφάσισε να πει την αλήθεια.

«Τη θέλω για μητέρα των παιδιών μου», αποκάλυψε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη στην εκπομπή Status και ένα απόσπασμα είδαμε σήμερα στην εκπομπή Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Το Survivor έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να ξαναέρθουμε κοντά με τη Μαριαλένα. Προσπάθησα πάρα πολύ για να ξαναείμαστε μαζί, από το πρώτο διάστημα. Προσπαθούσα σχεδόν έξι μήνες για να γίνουμε ζευγάρι. Η δεύτερη ευκαιρία νομίζω δόθηκε και από τους δυο. Θα ήθελα η κάθε μέρα να είναι καλύτερη από τη χθεσινή. Αυτό παλεύω σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Έχει περάσει από το μυαλό μου ότι θέλω να είναι η μητέρα των παιδιών μου» είπε.

Όσο για το αν έχει αποκατασταθεί η σχέση του με τη μητέρα της Μαριαλένας, σημείωσε: «Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό κανενός και δεν θα το κάνω. Δε της κρατάω κακία γιατί είχε το παιδί της στην άλλη άκρη του κόσμου. Όσοι κρίνουν ας βάλουν τον εαυτό τους σε αυτή τη θέση. Όταν έχεις το παιδί σου στην άλλη άκρη του κόσμου μπορείς να πιστεύεις ότι θες».

«Όταν ένας δημοσιογράφος σε προσεγγίζει και σου λέει ότι πρέπει να μιλήσεις για να βελτιώσεις την εικόνα της κόρης σου, δε μπορείς να ξέρεις αν σου λέει αλήθεια. Δεν έχεις την κριτική ικανότητα να το κάνεις, δεν έχει να κάνει με την εξυπνάδα αυτό αλλά με την εμπειρία στην τηλεόραση. Το ίδιο ισχύει και για τον παππού μου» κατέληξε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης:

Squid Game: Ο δημιουργός του επιβεβαίωσε τη δεύτερη σεζόν

Φαίη Σκορδά: Ξέσπασε για τις δηλώσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο «Πρωινό»

O Salt Bae δίνει μισθό… πείνας στο νέο εστιατόριο στο Λονδίνο: Ψάχνει βοηθό τουαλέτας (vid)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53