search
ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 08:08
MENU CLOSE

Αεροσυνοδός απαγορεύει σε μεθυσμένο ζευγάρι να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο (Video)

03.07.2023 18:20
AEROSINODOS-NEW

Αεροσυνοδός απαγορεύει σε μεθυσμένο ζευγάρι να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και γίνεται viral μέσα από το Twitter το οποίο την αποθεώνει για την αντίδρασή της.

Το σχετικό βιντεάκι έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες, με τους χρήστες της πλατφόρμας να δίνουν συγχαρητήρια στην αεροσυνοδό για τον τρόπο που χειρίστηκε το περιστατικό και την απόφασή της να μην αφήσει τους «ακατάλληλους» για την ηρεμία και την ασφάλειας της πτήσης επιβάτες να μπουν στο αεροσκάφος.

Με ευγενικό αλλά σταθερό ύφος η αεροσυνοδός έχει σταματήσει το ζευγάρι στη φυσούνα και τους απαγορεύει να πλησιάσουν την πόρτα, όσο και αν επιμένουν ότι « δεν είναι μεθυσμένοι».

Η υπάλληλος της αεροπορικής εταιρίας τους εξηγεί ότι τους είδε να πίνουν στην αίθουσα αναμονής, ότι φωνάζουν και λερώνουν τον τόπο γύρω τους και ότι δεν τηρούν τους κανόνες, για αυτό και δεν θα τους επιτρέψει αν επιβιβαστούν.

Το ζευγάρι επιμένει και η γυναίκα λέει ασυναρτησίες όπως «δουλεύω με παιδιά, έκανα κολοτούμπες και τροχούς».

Το ζευγάρι απειλεί επίσης ότι θα την αναφέρει αλλά η αεροσυνοδός, πάντα με ευγένεια, αρνείται να τους επιτρέψει την είσοδο, λέγοντάς τους ότι δεν μπορεί να ρισκάρει την ασφάλεια της πτήσης της.

Διαβάστε επίσης:

Για πρώτη φορά ρομπότ… διηύθυνε ορχήστρα (video)

Γαλλία: Πέθανε ο τελευταίος επιζών καταδρομέας της Απόβασης της Νορμανδίας

Ρωσία: Πετρελαιοκηλίδα απειλεί να προκαλέσει περιβαλλοντική καταστροφή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 08:05