search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 22:26
MENU CLOSE

Ισραήλ: Επίθεση με αυτοκίνητο στο Τελ Αβίβ – Τουλάχιστον 6 τραυματίες (videos)

04.07.2023 13:51
israel_new
φωτογραφία αρχείου

Επίθεση με αυτοκίνητο και μαχαίρι σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (4/7) στο Τελ Αβίβ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον έξι πολίτες.

Την είδηση μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός του Ισραήλ Kan.

Υγειονομικός επεσήμανε ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχει μαχαιρωθεί.

O φερόμενος ως δράστης «εξουδετερώθηκε» επιτόπου από πολίτη που έσπευσε να βοηθήσει, σημείωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του στρατού.

Το Ισραήλ είναι σε επιφυλακή για ενδεχόμενες επιθέσεις Παλαιστινίων, μία ημέρα μετά την έναρξη της σφοδρής επιχείρησης του ισραηλινού στρατού στην Τζενίν της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης.

Υπενθυμίζεται ότι τουλάχιστον 10 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και 100 τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης του στρατού του Ισραήλ. Μάλιστα οι 20 τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Διαβάστε επίσης:

Γαλλία: Ξεπέρασαν το 1 εκατ. οι δωρεές υπέρ του αστυνομικού – Μόλις 200.000 συγκεντρώθηκαν για την οικογένεια του 17χρονου

NATO: Ο Γενς Στόλτενμπεργκ στο «τιμόνι» για ακόμη ένα χρόνο

Περού: Έτοιμο να εκραγεί το ηφαίστειο της Ουμπίνας – Σε ετοιμότητα η Κυβέρνηση να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 22:20