search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 09:52
MENU CLOSE

Απέργης για τη μητέρα του: «Τώρα μπορώ να της έχω γεμάτο το ψυγείο» (Video)

09.07.2023 18:36
APERGIS

Για τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να ακολουθήσει το όνειρό του μίλησε ο ηθοποιός Ιωάννης Απέργης σε συνέντευξή του.

Ο ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή «Δύο στη Μία», συγκινήθηκε ιδιαίτερα όταν αναφέρθηκε στη μητέρα του: «Τώρα που έβλεπα το βίντεο σκεφτόμουν ότι βλέπω κάποια σχόλια στα social media που έχω και επειδή δεν απαντάω ποτέ – ούτε στα καλά ούτε στα κακά – το μήνυμα που ήθελα να περάσω είναι πρωτίστως στα νέα παιδιά που έρχονται από Ισραήλ, Τουρκία, Ιράκ, Συρία: μην θεωρείται τον εαυτό σας ξεγραμμένο».

Και πρόσθεσε: «Είμαστε όλοι από την ίδια πάστα και μια μέρα εύχομαι να δω κάποιον ξένο να κυβερνάει αυτή τη χώρα και να την κάνει καλύτερη, όπως το έχουμε δει και σε άλλες χώρες. Θεωρείστε ότι μια μέρα μπορείτε να φτάσετε να είστε το τιμόνι της χώρας και μόνο έτσι θα καταφέρετε να κάνετε αυτό που αγαπάτε. Και φυσικά για τα Ελληνόπουλα: αγαπήστε αυτή τη χώρα, είναι δικιά σας, είναι το DNA σας».

Καταλήγοντας σημείωσε: «Συγκινήθηκα λίγο τώρα, γιατί σκεφτόμουν και τη μάνα μου… Τώρα κάθεται και με βλέπει στην τηλεόραση, οκ δεν παίζω στο Hollywood αλλά ήταν μία γυναίκα καθαρίστρια, δεν ήξερε τίποτα από αυτό. Και τώρα με καμαρώνει, μπορώ και της έχω το ψυγείο γεμάτο, τη βλέπω χαρούμενη να κυνηγάει τον γιο μου και να παίζουν στις πλατείες. Δεν θέλω τίποτα άλλο».

Διαβάστε επίσης:

Μικρούτσικος: «Iδιοκτήτες καναλιών έπρεπε να με συνταξιοδοτήσουν» (Video)

Μπακοδήμου σε Τσιμιτσέλη: «Τη Μενεγάκη πώς την έψησες;» (Video)

Ιωάννα Τούνη: Το πανηγυρικό video της για τους έξι μήνες από τη γέννηση του γιου της (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 09:51