search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 18:43
MENU CLOSE

Μικρούτσικος: «Iδιοκτήτες καναλιών έπρεπε να με συνταξιοδοτήσουν» (Video)

09.07.2023 17:41
MIKROUTSIKOS

Στις χρυσές εποχές που μεσουρανούσε στην ελληνική τηλεόραση αλλά και στα επόμενα δύσκολα και μοναχικά χρόνια που ακολούθησαν, αναφέρθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε συνέντευξή του.

Ο γνωστός παρουσιαστής, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στη 1», σημείωσε μεταξύ άλλων: «Εκπομπές στις οποίες εάν δεν είχα συγκεκριμένη συμμετοχή και δράση, θα είχαν πάει άπατες. Μπορώ να το μεταφράσω πρακτικά πόσα εκατομμύρια εισέπραττε το κανάλι με το δικό μου ρόλο στην εκπομπή. Αντί να είμαι αλήτης και χωρίς ευρώ στην τσέπη, τόσα χρόνια, θα έπρεπε οι ιδιοκτήτες των καναλιών να με συνταξιοδοτήσουν ως το μίνιμουμ της οικονομικής προσφοράς».

 Ο ίδιος παραδέχτηκε πως υπήρξαν κάποιες λίγες περιπτώσεις συγκεκριμένων προσώπων που προσφέρθηκαν να τον βοηθήσουν: «Ο Θέμος Αναστασιάδης με πήρε, που δεν είχαμε και καμία ιδιαίτερη σχέση, λίγο στην Μήλο που τον έβλεπα και είχα πάει και στις εκπομπές του, και με πήρε δύο φορές να μου πει τι χρήματα θέλω ώστε να με βοηθήσει. Εγώ αυτό που κράτησα και εισέπραξα ήταν η κίνησή του. Είπα όχι, δεν έχω ανάγκη. Και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με είχε πάει τηλέφωνο και μου είχε πει: “Αν έχεις οικονομική ανάγκη, εγώ είμαι εδώ”».

Διαβάστε επίσης:

Μπακοδήμου σε Τσιμιτσέλη: «Τη Μενεγάκη πώς την έψησες;» (Video)

Ιωάννα Τούνη: Το πανηγυρικό video της για τους έξι μήνες από τη γέννηση του γιου της (Video)

Κοκλώνης: «Πολεμήθηκα, αλλά έχω εσάς που δεν έχετε φύγει ποτέ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 18:43