search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:23
MENU CLOSE

Ανδρέας Μικρούτσικος: Το «Μεγάλο Παζάρι», η επιστροφή του «Fame Story» και το τηλεοπτικό μέλλον του παρουσιαστή (Video)

12.06.2023 11:03
andreas-mikroytsikos-new (2)

Στη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, απαντώντας -μεταξύ άλλων- στο ενδεχόμενο να τον δούμε σε κάποιον ρόλο στο Fame Story που επιστρέφει τηλεοπτικά.

Μιλώντας στην κάμερα του Breakfast@Star, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και το «Μεγάλο Παζάρι», αποκαλύπτοντας ότι δεν του έχει γίνει κάποια πρόταση.

«Δε δέχομαι να καταντήσω υστερικός, για να πω ότι αυτή είναι η άποψή μου. Γλάστρα δε μπορώ να υπάρξω με τίποτα, έχω άποψη και δεν πάω εκεί για να κάνω καριέρα. Την καριέρα μου την έχω κάνει, την έχω ολοκληρώσει. Δεν μου αρκούν τα λόγια, δείξ’ το μου. Πολλά πράγματα μπορεί να φταίνε.

Είναι στο χέρι της Κατερίνας να εισπράξει αυτά που λέω και να νιώσει όπως θέλει. Εγώ είμαι καθαρός, ανοιχτός και δεν πάω να κάνω ένα σκάνδαλο» είπε, ενώ απαντώντας στα σενάρια περί λήξης της συνεργασίας του με την ομάδα του Super Κατερίνα, τόνισε:

«Δεν είπα ποτέ ότι αποχωρώ από την εκπομπή, είπα ότι δεν έχω κάνει ακόμη συζητήσεις».

Τέλος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε ότι θεωρεί απίθανο να παρουσιάσει ξανά το «Μεγάλο Παζάρι», καθώς δεν του έχει γίνει κάποια πρόταση, ενώ δηλώνει ανοιχτός σε μία ενδεχόμενη ανάμειξή του στην επιστροφή του Fame Story την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

Άννα Φλωρινιώτη: «Την τελευταία φορά που μίλησα με τον πατέρα μου πριν το νοσοκομείο, τσακωθήκαμε» (Videos)

Eurovision: Το παρατσούκλι του Ρώσου Dima Bilan στην Καλομοίρα και η επική της απάντηση (video)

Μαντόνα: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της (photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:22