search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 15:45
MENU CLOSE

Ιωάννης Απέργης: Δύσκολο να κάνεις σκηνή με τον Βασίλη Μπισμπίκη

23.04.2023 17:00
bisbikis_new

Για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», στην οποία συνεργάζονται μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Ιωάννης Απέργης.

«Η σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” δυστυχώς δεν θα πάει του χρόνου. Αν είχε λίγο χρόνο αν στηθεί καλύτερα, θα πήγαινε και δεύτερη σεζόν. Ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει ένα χιούμορ που δεν του φαίνεται, είναι δύσκολο να κάνεις σκηνή μαζί του. Είναι ένα γλυκούλικο αρκουδάκι», ανέφερε.

«Έκανα δοκιμαστικό για το 5χ5 στον ΑΝΤ1, το ευχαριστήθηκα και πέρασα καλά. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, έμειναν ευχαριστημένοι στο κανάλι και μέσα στο μήνα θα μάθουμε. Υπήρχαν και αξιόλογοι συνάδελφοι στο δοκιμαστικό. Έχω συνεργαστεί με τον Μάρκο Σεφερλή στο παρελθόν, είναι καλός άνθρωπος και όποτε είχα θέμα ήταν εκεί. Στον Alpha μου πρότειναν το Μεγάλο Παζάρι και περιμένω κάποια στιγμή να με φωνάξουν», είπε αρχικά ο Ιωάννης Απέργης.

Διαβάστε επίσης:

Αργυρός: «Το σκέφτoμαι αρκετά να πάω Eurovision» (Video)

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η απάντηση στα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης

Σολωμού για Γεωργούλη: Αν έχει κάνει κάτι, εγώ θα τον κρεμάσω (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 15:44