search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:24
MENU CLOSE

Υποβρύχιο Titan: Ο Cameron ετοιμάζει σειρά για την τραγωδία – 30 χρόνια μετά τον «Τιτανικό» (videos)

14.07.2023 12:39
cameron_titanic_1407_1460-820_new
credit: AP

Άλλη μια κινηματογραφική βουτιά στα βάθη του ωκεανού ετοιμάζεται να κάνει ο σκηνοθέτης James Cameron (Τζέιμς Κάμερον).

Όπως γράφει η Sun, επικαλούμενη πολύ καλά πληροφορημένη πηγή, ο σκηνοθέτης του «Τιτανικού», 30 χρόνια μετά τη σπουδαία ταινία που έσπασε όλα τα ρεκόρ σε εισπράξεις, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με κάποιο μεγάλο δίκτυο παραγωγής για να αναλάβει τη σκηνοθεσία μιας δραματικής σειράς με θέμα την τραγωδία του υποβρυχίου Titan, που εξερράγη καθώς κατέβαινε στο σημείο όπου έχει ναυαγήσει ο Τιτανικός.

Οι πηγές της Sun αναφέρουν ότι το πρώτο βήμα έγινε από τους ανθρώπους του δικτύου παραγωγής, που προσέγγισαν τον καταξιωμένο σκηνοθέτη, ο οποίος έχει βουτήξει 30 φορές στο ναυάγιο του Τιτανικού. Η ιδέα είναι μια μίνι δραματική σειρά που θα αφηγείται την ιστορία των πέντε ανδρών που βρίσκονταν στο υποβρύχιο Titan και το τραγικό τέλος τους.

Ο σκηνοθέτης του «Τιτανικού» θα προσπαθήσει να μεταφέρει στη μικρή οθόνη την καταστροφή του υποβρυχίου «Titan», ακριβώς πάνω από το ναυάγιο του Τιτανικού. «Η καταστροφή του Titan είναι θέμα συζήτησης για να γίνει σειρά για ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα του κόσμου και ο James είναι η πρώτη επιλογή για να τη σκηνοθετήσει», ανέφερε μία πηγή στην Sun.

«Αφηγήθηκε την ιστορία του Τιτανικού τόσο έντονα που μοιάζει ως φυσιολογικό βήμα για εκείνον να αναλάβει και αυτό το project. Το να ακολουθήσουμε τα βήματα αυτών που ήταν στο Titan είναι μεγάλη δουλειά και θα χρειαστεί αρκετός χρόνος, χρήματα και υποστήριξη» πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Σύμφωνα με τη Mirror, ο James Cameron προσπαθεί να προσεγγίσει μεγάλα ονόματα, όπως ο Matt Damon (Ματ Ντέιμον) και ο Kumail Nanjiana (Κουμάιλ Νανζιάνα) για να αναλάβουν ρόλους στην δραματική σειρά με θέμα το υποβρύχιο Titan. 

Ο James Cameron είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις του για την τουριστική εκμετάλλευση του υποβρυχίου Titan. «Υπάρχουν πολλά σημαντικά άτομα από την κοινότητα της υποβρύχιας μηχανικής που έχουν απευθύνει επιστολές στην εταιρία λέγοντας ότι αυτό που κάνει είναι πολύ πειραματικό για να μεταφέρει επιβάτες και ότι έπρεπε να πάρει πιστοποίηση», δήλωσε ο Cameron, όταν έγινε η καταστροφή του Titan.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Πώς επιστρέφει η σειρά – Δείτε το τρέιλερ του 3ου κύκλου (Video)

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ανακοίνωση του Mega για την παρουσιάστρια

Τηλεθέαση: Σάρωσε ο Σασμός στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:22