search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 07:32
MENU CLOSE

Σπαρτιάτες: Επεισόδιο στη βουλή με τον αρχηγό του κόμματος και βουλευτή για τα μάτια του… Κασιδιάρη (Video)

27.07.2023 11:34
SPARTIATES

Φαίνεται πως οι σχέσεις των Σπαρτιατών με τον Ηλία Κασιδιάρη προκαλούν αναταράξεις και εντός του κόμματος, το οποίο δεν παρουσιάζει εικόνα συνοχής, αλλά αυτοσχεδιασμών και ερασιτεχνισμού.

Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου με τη ΠΝΠ για το ΕΚΑΒ, δήλωσε τη πλήρη στήριξη του στην υποψηφιότητα του καταδικασμένου εγκληματία Ηλία Κασιδιάρη για το Δήμο της Αθήνας, υποστηρίζοντας ότι «είναι η μόνη ελπίδα η εκλογή του».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο… πρόεδρος του κόμματος προαναγγέλλοντας ότι θα πάρει μέτρα κατά του βουλευτή του καθώς δεν ήταν σε γνώση του αυτά που είπε.

«Θα ήθελα να τονίσω σε ότι ανέφερε ο βουλευτής μου για το Δήμο της Αθήνας και τον κ. Κασιδιάρη ότι δεν είχα καθόλου γνώση. Επομένως οφείλω και εφόσον ενεργεί κάποιος αυτοβούλως να πάρω κάποια μέτρα. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο».

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ των εκλογών ο άγνωστος μέχρι τότε πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Στίγκας, είχε σπεύσει αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων να ευχαριστήσει τον εγκληματία Κασιδιάρη για τη βοήθεια του, δίνοντας σαφές ιδεολογικό δείγμα.

Διαβάστε επίσης:

Αντιμέτωπη με πολλαπλές – πρακτικές και πολιτικές – κρίσεις η κυβέρνηση

Η Ελλάδα μετράει τις πληγές της από τα πύρινα μέτωπα

Γεραπετρίτης: Να ορκιστεί άμεσα ο Μπελέρης δήμαρχος Χειμάρρας ακόμα και μέσα στη φυλακή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 07:30