search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:52
MENU CLOSE

Ράντι Μάισνερ: Πέθανε το ιδρυτικό μέλος των Eagles

29.07.2023 00:44
eagles-new

Πέθανε σε ηλικία 77 ετών, ο Αμερικανός μπασίστας και τραγουδιστής, καθώς και συνιδρυτής του ροκ συγκροτήματος Eagles, Ράντι Μάισνερ.

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε την Πέμπτη (27/7) στον επίσημο ιστότοπο των Eagles, οι οποίοι τον περιέγραψαν ως «αναπόσπαστο» κομμάτι της επιτυχίας τους. Ο Μάισνερ πέθανε από επιπλοκές από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ).

Ο Μάισνερ βοήθησε στο σχηματισμό του συγκροτήματος το 1971, ενώ το «Take It To The Limit», το οποίο έγραψε ο ίδιος, είναι μόνο ένα από τα πιο γνωστά κομμάτια στα οποία «δάνεισε» τη φωνή του.

Ο Μάισνερ συμμετείχε στα πρώτα πέντε άλμπουμ του συγκροτήματος: Eagles, Desperado, On The Border, One of These Nights και Hotel California.

Οι Eagles – ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα στην ιστορία – έχουν πουλήσει περισσότερα από 150 εκατομμύρια άλμπουμ σε όλο τον κόσμο και μπήκαν στο Rock and Roll Hall of Fame το 1998.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο ποιητής Νίκος Παναγιωτόπουλος

Σινέντ Ο’ Κόνορ: Δεν θεωρείται «ύποπτος» ο θάνατός της σύμφωνα με την αστυνομία

Νικήτας Τσακίρογλου για Επίδαυρο: «Είναι κατάντια, ειλικρινά πονάει η ψυχή μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:51