search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:50
MENU CLOSE

Τζέιμι Λι Κέρτις για την τρανς κόρη της: «Θα υπερασπιστώ το δικαίωμά της να υπάρχει»

30.07.2023 17:47
Jamie Lee Curtis

Tο δικαίωμα της τρανς κόρης της, Ρούμπι, να υπάρχει υπερασπίστηκε η Τζέιμι Λι Κέρτις σε συνέντευξή που παραχώρησε στην εκπομπή Morning Joe.

«Αυτή η ζωή έχει να κάνει με την αγάπη», ανέφερε η 64χρονη ηθοποιός στον Scarborough. «Και η δουλειά μου είναι να πω: ‘Καλώς ήρθες σπίτι’. Θα αγωνιστώ και θα υπερασπιστώ το δικαίωμά της να υπάρχει σε όποιον ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει. Και υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι», σημείωσε.

«Το να είσαι γονιός έχει να κάνει με την αγάπη»

«Το να είσαι γονιός έχει να κάνει με την αγάπη και αγαπώ τη Ruby. Την αγαπώ. Οι άνθρωποι έχουν πει: “Είσαι τόσο σπουδαία που δέχεσαι την αγάπη της”. Τι είναι αυτά που λες; Αυτή είναι η κόρη μου, αυτό το ανθρώπινο ον ήρθε σε μένα και μου είπε: ‘Αυτή είμαι εγώ’», επισήμανε, απαντώντας σε όσους συγχαίρουν τη συμπεριφορά της.

Η Τζέιμι Λι Κέρτις και ο σύζυγός της Christopher Guest έχουν αποκτήσει δύο κόρες: τη Ruby και την Annie. Το 2020, η Ruby παντρεύτηκε τη σύντροφό της Kynthia.

Στη συνέντευξη με τον Scarborough, η Τζέιμι Λι Κέρτις μίλησε επίσης για την πρόσφατη guest εμφάνισή της στη σειρά The Bear του Hulu ως Donna Persada, τη μητριάρχη της δυσλειτουργικής οικογένειας του πρωταγωνιστή Carmy που παλεύει με τον εθισμό. Η Κέρτις έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για τους δικούς της αγώνες με τον εθισμό στα οπιοειδή και για το περίπλοκο οικογενειακό ιστορικό εθισμού της. Αυτή τη φορά, αναφέρθηκε στο πώς η εμπειρία της ήταν διαφορετική από εκείνη της Ντόνα.

«Είμαι απίστευτα τυχερή που αυτή δεν ήταν η δική μου πορεία», είπε. «Πήγαινα προς τα εκεί… Και αν η φαιντανύλη ήταν τόσο εύκολα διαθέσιμη όσο είναι σήμερα στους δρόμους, θα ήμουν νεκρή. Η νηφαλιότητα απλά τα έκανε όλα απολύτως ξεκάθαρα».

«Προφανώς, προσπαθώ να μάθω πως το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι δεν ξέρω τα πάντα. Και ξυπνάω κάθε μέρα νηφάλια, λέγοντας: ‘Δεν τα ξέρω όλα. Δεν ξέρω πολλά. Υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία δεν ξέρω. Και υπάρχουν πολλά από αυτά που πρέπει να μάθω».

Η συνέντευξή μαγνητοσκοπήθηκε πριν ξεκινήσει η απεργία της SAG-AFTRA.

Διαβάστε επίσης:

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Με τον γιο του την Ισλανδία (Photos)

Τέιλορ Σουίφτ: Σεισμό 2,3 Ρίχτερ προκάλεσαν οι θαυμαστές σε συναυλία – Ονόμασαν τη δόνηση «Swift Quake»

Άννα Βίσση: Sold out η συναυλία στο Ηρώδειο μέσα σε λίγη ώρα – «Θα έχουν λυσσάξει οι “έντεχνες”»



google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09