search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:10
MENU CLOSE

Lizzo: Σοκάρουν οι καταγγελίες σε βάρος της – «Ανάγκαζε χορεύτριες να τρώνε μπανάνες που προεξείχαν από κόλπους ιερόδουλων»

02.08.2023 11:33
lizzo-new

Για σεξουαλική παρενόχληση, εξευτελισμό και δημιουργία εξαιρετικά αντίξοων εργασιακών συνθηκών κατηγορείται η Lizzo σε βάρος της οποίας κατατέθηκε μήνυση από τρεις γυναίκες και πρώην μέλη της χορευτικής της ομάδας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις αγωγές που κατέθεσαν οι Αριάνα Ντέιβις, Κρίσταλ Γουίλιαμς και Νοέλ Ροντρίγκεζ, η Μελίσα Βίβιαν Τζέφερσον, όπως είναι το πραγματικό όνομα της Lizzo κατηγορείται ότι «προσκαλούσε τα μέλη του καστ να αγγίζουν εναλλάξ τους γυμνούς performers, μέσα σε ένα στριπ κλαμπ. Φέρεται πως οι χορεύτριες εξαναγκάζονταν να πιάνουν δονητές που εκτοξεύονταν από τους κόλπους των εργαζομένων στο στριπ κλαμπ και να τρώνε μπανάνες που προεξέχουν επίσης από τους κόλπους άλλων γυναικών».

Πιο αναλυτικά, οι χορεύτριες ισχυρίζονται ότι σε κάποιο ταξίδι τους για live εμφάνιση στο Άμστερνταμ, τον Φεβρουάριο του 2023, η Lizzo τις προσκάλεσε σε βραδινή έξοδο στην πόλη, καταλήγοντας τελικά στη δημοφιλή περιοχή Red Light.

«Tα πράγματα ξέφευγαν γρήγορα. Η Lizzo άρχισε να προσκαλεί τα μέλη του καστ να αγγίζουν εκ περιτροπής τους γυμνούς performers, δονητές από τους κόλπους τους και να τρώνε μπανάνες από τους κόλπους ιερόδουλων» αναφέρεται στη μήνυση, ενώ σύμφωνα με τις καταγγελίες η Lizzo φέρεται, επίσης, να «πίεσε» και να «παρακίνησε» τη μια εκ των μηνυτριών να αγγίξει ένα από τα γυμνά στήθη των γυναικών που εργάζονταν σε κάποιο από τα κλαμπ.

Μέχρι στιγμής, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια -που κατά τα άλλα προασπίζεται ένθερμα τα ανθρώπινα δικαιώματα- δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση, ενώ η υπόθεση βρίσκεται, ήδη, σε εξέλιξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σκηνοθέτις Σοφία Άλισον αποκάλυψε ότι εγκατέλειψε τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ της Lizzo, το 2019, επειδή αντιμετώπισε κακομεταχείριση από την ίδια.

«Μου φέρθηκε με τόση ασέβεια. Είδα πόσο αλαζονική, εγωκεντρική και αγενής είναι» τόνισε. 

Τέλος, η Μπιγιονσέ εν μέσω των καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος της Lizzo, αποφάσισε να μη συμπεριλάβει το όνομα της 35χρονης στους στίχους ενός από τα τραγούδια της στην παγκόσμια περιοδεία που πραγματοποιεί.

Διαβάστε επίσης:

Βάνα Μπάρμπα για καταγγελίες σε ηθοποιούς: «Όσο μεγάλα κι αν είναι τα κρίματά τους, το ταλέντο δεν χάνεται»

Τζέιμς Καφετζής: Θα υιοθετήσει σκυλίτσα από τις πυρόπληκτες περιοχές της Ρόδου (photos)

Διονύσης Παπαγιαννόπουλος: Σπάνια φωτογραφία από την εποχή που ήταν νέος (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:09