search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 05:23
MENU CLOSE

Βάνα Μπάρμπα για καταγγελίες σε ηθοποιούς: «Όσο μεγάλα κι αν είναι τα κρίματά τους, το ταλέντο δεν χάνεται»

02.08.2023 10:49
mparmpa-new

Για το #metoo στον χώρο του θεάτρου μίλησε η Βάνα Μπάρμπα, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στις κατηγορίες με τις οποίες ήρθαν αντιμέτωποι τόσο ο Πέτρος Φιλιππίδης όσο και ο Γιώργος Κιμούλης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό YOU, η ηθοποιός επισήμανε ότι ακόμα και αν η καριέρα των συναδέλφων της κατέρρευσε λόγω των καταγγελιών, αυτό είναι κάτι προσωρινό, καθώς «το ταλέντο δεν χάνεται…»

«Νομίζω ότι όταν ξαναβγεί να δουλέψει ο Φιλιππίδης κάποιοι θα καταλάβουν το λάθος τους και ότι δεν γίνεται να γκρεμιστούν τέτοια ταλέντα. Όσο μεγάλα και εάν είναι τα κρίματά τους, το ταλέντο δεν χάνεται. Ο Κιμούλης, όπως είδατε, επανήλθε καλλιτεχνικά και ο κόσμος τον υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες, όσο και εάν σε κάποιους δεν αρέσει, αυτή είναι η αλήθεια» είπε και πρόσθεσε:

«Μιλάω συχνά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και δεν ασχολήθηκα καθόλου με κάποιες φοβιστικές τακτικές που έγιναν και σε εμένα και στο παιδί μου. Θα λέω την άποψή μου και θα την στηρίζω με παρρησία. Αρχίζει να πατάει στα πόδια του σιγά – σιγά, κάποιοι που του έσκαψαν τον λάκκο και τον κατηγορούσαν, φάνηκε εκ των υστέρων ότι είχαν άλλο σκοπό στο πίσω μέρος του μυαλού τους και εκμεταλλεύτηκαν στην ουσία τη δημοσιότητα που πήραν»

Διαβάστε επίσης:

Τζέιμς Καφετζής: Θα υιοθετήσει σκυλίτσα από τις πυρόπληκτες περιοχές της Ρόδου (photos)

Διονύσης Παπαγιαννόπουλος: Σπάνια φωτογραφία από την εποχή που ήταν νέος (Photo)

Beyoncé: Είδε τη Madonna σε συναυλία της και της φώναξε «Βασίλισσα, σε αγαπάμε»! (photo/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58