search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:27
MENU CLOSE

Πέτρος Φιλιππίδης: Έτοιμος για την πρώτη του συνέντευξη μετά την καταδίκη (Video)

01.06.2023 12:07
petros-filippidis-new

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη είναι έτοιμος να δώσει ο Πέτρος Φιλιππίδης λίγο καιρό μετά την πρωτόδικη απόφαση από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, όπου τον καταδίκασε ομόφωνα σε 8 έτη κάθειρξης για δυο απόπειρες βιασμού.

«Ναι, είναι μέσα στη σκέψη του να δώσει συνέντευξη και να μιλήσει εφ’ όλης της ύλης και θα απαντήσει σε όλους και σε όλες. Είναι πλέον ώριμος για πρώτη φορά να ανοίξει την καρδιά του και να επικοινωνήσει μέσα από αυτή τη συνέντευξη με τον κόσμο και να μιλήσει για όλους και για όλα. Η συνέντευξη θα είναι τηλεοπτική» είπε ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Λιάγκα να προθυμοποιείται να τού πάρει ο ίδιος τη συνέντευξη.

«Θέτω υποψηφιότητα. Ακόμα και αν δεν είμαι ο πρώτος, πραγματικά θα ήθελα να κάνω μία συνέντευξη με τον Πέτρο», είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από τις καταγγελίες εναντίον του, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αποφάσισε για τον Πέτρο Φιλιππίδη να παραμείνει εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους μέχρι το Εφετείο, υιοθετώντας την πρόταση της Εισαγγελέως που ζήτησε να έχει αναστέλλουσα δύναμη η έφεση του καταδικασθέντος σε ποινή κάθειρξης 8 ετών για δύο απόπειρες βιασμού.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Μουτσινάς: Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο – Πότε επιστρέφει το «Καλό μεσημεράκι» (Video)

Τεχνητή Νοημοσύνη: Προβληματισμένοι οι δημοσιογράφοι – Ανησυχία για παραπληροφόρηση και θέσεις εργασίας

Κιμ Κατράλ: Η επιστροφή της ως Σαμανθα Τζοουνς στο «And Just Like That» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09