search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 11:43
MENU CLOSE

Κύκλωμα εμπορίας βρεφών Χανιά: Γεννήθηκε και άλλο μωρό από παρένθετη μητέρα

24.08.2023 22:25
mwro-1

Ένα ακόμα μωράκι – το ένατο κατά σειρά – ήρθε στον κόσμο από παρένθετη μητέρα στα Χανιά. Η γυναίκα εμπλέκεται στο κύκλωμα εμπορίας βρεφών που απασχολεί την κοινή γνώμη το τελευταίο διάστημα.

Το ένατο κατά σειρά μωρό που γεννιέται το τελευταίο δεκαπενθήμερο μετά την αποκάλυψη της πρωτοφανούς υπόθεσης εμπορίας βρεφών στα Χανιά γεννήθηκε υγιέστατο στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Zarpanews, η διαχείριση των μωρών και των λεχώνων γίνεται με επαγγελματισμό και ανθρωπιά, χάρη στην υπεράνθρωπη προσπάθεια διοίκησης και προσωπικού του νοσοκομείου μέχρι να ξεκαθαριστεί το τι μέλλει γενέσθαι.

Περιμένουν να «μιλήσει» το DNA

Αξίζει να σημειωθεί ότι νεαρά ζευγάρια από το εξωτερικό, τα οποία είχαν απευθυνθεί στο κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής έχουν ζητήσει από τον εισαγγελέα να δώσει την άδεια να έρθουν σε επαφή με τα νεογέννητα. Οι εξετάσεις DNA αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, τα ζευγάρια που υποστηρίζουν ότι είχαν απευθυνθεί στο κέντρο και στον 73χρονο μαιευτήρα -ο οποίος φέρεται ως εγκέφαλος του κυκλώματος εμπορίας βρεφών θέλουν α μάθουν εάν αυτά τα παιδιά που γεννήθηκαν από τις παρένθετες μητέρες, είναι δικά τους.

Επίσης, η αστυνομία ερευνά επίσης την ποσότητα των ωαρίων που έχουν αφαιρεθεί από τις γυναίκες που είχαν απευθυνθεί στο συγκεκριμένο κέντρο, γιατί ερευνούν εάν πρόκειται πίσω από αυτή την υπόθεση και κύκλωμα εμπορίας ωαρίων.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιές: Προσανάματα, φλόγιστρο και πευκοβελόνες βρέθηκαν στο σπίτι του δικηγόρου που συνελήφθη για εμπρησμό στον Αυλώνα

Φωτιά στην Πάρνηθα: Εντυπωσιακό βίντεο από ελικόπτερο της Πυροσβεστικής – Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάσβεσης

Κρήτη: Καρέ – καρέ το βίντεο ντοκουμέντο με τον πυροβολισμό του 29χρονου στο κεφάλι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 11:42