search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 04:10
MENU CLOSE

Τρίτο παιδί για Έλον Μασκ και Grimes – Techno Mechanicus το όνομά του

11.09.2023 21:54
elon musk grimes

Ο Έλον Μασκ επιβεβαίωσε ότι αυτός και η πρώην σύντροφός του Grimes έχουν ένα τρίτο παιδί μαζί – και το όνομά του είναι εξίσου ασυνήθιστο με αυτά που έχουν τα αδέρφια του.

Το παιδί ονομάζεται Tau Techno Mechanicus, έγραψε ο μεγιστάνας σε μια ανάρτηση στο X (πρώην Twitter) την Κυριακή.

Ο Μασκ, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του κοινωνικού δικτύου, απάντησε σε μια ανάρτηση από τον λογαριασμό ψυχαγωγικών ειδήσεων Pop Base, ο οποίος αναφέρθηκε στα ονόματα των τριών παιδιών του με την Grimes ως «X Æ A-Xii, Exa Dark Sideræl Musk, Techno Mechanicus».

Η ύπαρξη του παιδιού κρατούνταν μυστική μέχρι πρόσφατα.

Ο Μασκ και η Grimes χώρισαν τον Σεπτέμβριο του 2021, αλλά η Καναδή τραγουδίστρια, γεννημένη με το όνομα Κλερ Μπάουτσερ, περιέγραψε την κατάσταση της σχέσης τους ως «πολύ ρευστή».

Σε μια συνέντευξη του Μαρτίου 2022 στο Vanity Fair, αποκάλυψε ότι ο Exa Dark Sideræl Musk γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας τον Δεκέμβριο του 2021.

Αν και το ζευγάρι προφανώς δεν είχε σκοπό να ανακοινώσει τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, με το παρατσούκλι «Y», η Grimes μοιράστηκε τα νέα αφού ο δημοσιογράφος του Vanity Fair, Devin Gordon, άκουσε ένα μωρό να κλαίει.

Η Grimes και ο Μασκ είχαν προηγουμένως καλωσορίσει έναν γιο με το όνομα X Æ A-Xii τον Μάιο του 2020.

Ο Μασκ, 48 ετών, έχει άλλα πέντε παιδιά – τα δίδυμα Γκρίφιν και Βίβιαν και τα τρίδυμα Ντέμιαν, Σάξον και Κάι – από προηγούμενο γάμο.

Αποκαλύφθηκε επίσης στις 6 Σεπτεμβρίου ότι ο Μασκ έχει δίδυμα 16 μηνών που ονομάζονται Strider και Azure με τη Shivon Zilis, στέλεχος της Neuralink, εταιρείας της οποίας ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης και ελπίζει να αναπτύξει ένα εμφυτεύσιμο τσιπ υπολογιστή για τον ανθρώπινο εγκέφαλο.

Στο παρελθόν ο Μασκ έχει μιλήσει για τις ανησυχίες του σχετικά με τη μείωση των γεννήσεων.

«Το ποσοστό γεννήσεων στις ΗΠΑ είναι κάτω από τα ελάχιστα βιώσιμα επίπεδα για ~ 50 χρόνια», έγραψε ο Μασκ στο Twitter τον Μάιο του 2022.

Και επανέλαβε το ίδιο του τον Ιούλιο του ίδιου έτους.

«Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την κρίση υποπληθυσμού», δημοσίευσε. «Το ποσοστό γεννήσεων που καταρρέει είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζει μακράν ο πολιτισμός».

Διαβάστε επίσης:

Τζέιμι Όλιβερ: Στη Σκόπελο ο πασίγνωστος σεφ – Μαγείρεψε λεμονάτο κοτόπουλο με… τζατζίκι

Τραϊάνα Ανανία: «Θα έκανα σεξ με την Άννα Βίσση» (Video)

Μόνικα Μπελούτσι: Αγόρασε βίλα στην Πάρο (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34