search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 17:13
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ – Eπεισόδιο Μπαλαούρα – Μωραΐτη: «Είσαι θιασώτης του Κασσελάκη» – «Έχετε μια ώρα να κατεβάσετε την ανάρτηση»

12.09.2023 13:09
makis_mpalaouras_new

Φουντώνει η μάχη στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, με τα αντίπαλα στρατόπεδα των υποψηφίων για την ηγεσία να συνεχίζουν την ανταλλαγή πυρών.

Όλα ξεκίνησαν στα μέσα της περασμένης εβδομάδας, όταν ο Γιάννης Δραγασάκης με ανάρτησή του στο twitter αναφέρθηκε στις 4 από τις 5 υποψηφιότητες, εξηγώντας τους λόγους που στηρίζει εκείνη της Έφης Αχτσιόγλου.

Ακολούθησαν σχόλια και επιθέσεις ότι απαξιώνει την υποψηφιότητα Κασσελάκη μεταξύ αυτών και το τουίτ του εν λόγω στιχουργού που χρησιμοποίησε στίχους του Νίκου Γκάτσου από το τραγούδι «Τα γερόντια», σε μια «φωτογραφική» επίθεση στον Γιάννη Δραγασάκη.

Ακολούθησαν αντιδράσεις με κείμενο 99 υπογραφών «στελεχών από τη νέα γενιά» προς στήριξη του Γιάννη Δραγασάκη μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και αυτές της Ειρήνης Αγαθοπούλου, του Νάσου Ηλιόπουλου, του Μιχάλη Καλογήρου, του  Κώστα Μπάρκα, του Αλέξη Χαρίτση, της  Ελευθερίας Χατζηγεωργίου, κ.ά.

Το κείμενο καταλογίζει ηλικιακό ρατσισμό και χυδαιότητα και στοχοποίηση στη συγκεκριμένη ανάρτηση, που όπως επισημαίνεται «δεν έχει καμία σχέση με την ανανέωση που ορισμένοι δήθεν ευαγγελίζονται». Τονίζει ότι πρόκειται για λόγο «νταήδων» και «χυδαίων» που «ανήκουν στην άλλη όχθη».

Με νέα, μακροσκελή αυτή τη φορά, ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο facebook, ο Νίκος Μωραΐτης επανήλθε στο ζήτημα, καταγγέλλοντας τον Δημήτρη Τζανακόπουλο ως υποκινητή της πρωτοβουλίας συλλογής υπογραφών. Μάλιστα, παρέθεσε την ανάρτηση Δραγασάκη και τη δική του διερωτώμενος γιατί η δική του είναι πιο τοξική από εκείνη του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς.

Ο Νίκος Μωραΐτης επιτέθηκε στην Έφη Αχτσιόγλου λέγοντας ότι ο ίδιος δε διαθέτει επιρροή σε μη κομματικά ΜΜΕ. Έκανε λόγο για «Νεολαία Αχτσιόγλου», εξαπολύοντας συνολικά επίθεση προς το κόμμα, με χαρακτηρισμούς όπως «φίδια» και «τρωκτικά». Ανέφερε δε πως υπονόμευσε τον Αλέξη Τσίπρα, το «πιο λαμπρό αστέρι της Αριστεράς».

Μπαλαούρας: «Επίθεση του θιασώτη επ’ αμοιβή λογογράφου»

Στο θέμα επανήλθε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, ο οποίος στηρίζει την υποψηφιότητα Τσακαλώτου, και ο οποίος κατηγόρησε τον στιχουργό κ. Μωραΐτη ότι είναι «θιασώτης επ’ αμοιβή λογογράφος του επιτελείου Κασσελάκη».

«Χυδαιότητα και με ηλικιακό ρατσισμό ( τα έχουν υποστεί και άλλοι και στην Ηλεία…) Επίθεση του στιχουργού θιασώτη επ’ αμοιβή λογογράφου του επιτελείου Κασσελάκη Ν. Μωραΐτη προς τον Γ Δραγασάκη, αναρτώντας στο τους στίχους του Γκάτσου από “Τα γερόντια»”, στοχοποιώντας τον Δραγασάκη», έγραψε χθες (11/9).

Ο στιχουργός απάντησε άμεσα στον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας: «Έχετε μια ώρα για να κατεβάσετε την ανάρτηση. Ούτε “επ’ αμοιβή”, ούτε “λογογράφος” του είμαι. Ξέρετε τι μας οδηγεί ως πολίτες στην υποστήριξη Κασσελάκη; Το ότι σας σιχαθήκαμε. Που φάγατε τον Τσίπρα, που φέρεστε ως ιδιοκτήτες του κόμματος», έγραψε.

Ακολούθησε «πόλεμος» σχολίων στις αναρτήσεις, από τα δυο στρατόπεδα και το θέμα έκλεισε, προς το παρόν, με νέα ανάρτηση Μωραΐτη για τον Μάκη Μπαλαούρα:

«Είχα γράψει ένα tweet ζητώντας του να κατεβάσει την ανάρτησή του γιατί είναι ψέμα. Μου έγραψαν για τους αγώνες του στη Χούντα. Μου έστειλαν και φωτογραφίες. Δε ζητώ να κατεβάσει τίποτα. Άνθρωποι που αγωνίστηκαν τόσο, έχουν από εμένα δικαίωμα να γράφουν ό,τι θέλουν».

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης – Φον Ντερ Λάιεν: «Η Ελλάδα μπορεί να υπολογίζει σε 2,2 δισ. ευρώ»

Βουλή: Ομόφωνη απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας για άρση ασυλίας της Ρένας Δούρου – Κοτρωνιά – Καλαματιανού

Ζέτα Μακρή: Στη Θεσσαλία δεν θα ανοίξει κανένα σχολείο χωρίς ασφάλεια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 17:13